Ingenting er som en nystekt vaffel i påskesolen. Disse er både gluten og melkefrie slik at alle kan være med å spise!
Oppskriften gir ca 6 vafler
Ingredienser:
100 g smør (vegansk eller vanlig)
3 egg
4 dl mandelmelk
1 dl vann
1 ts vaniljeessens
1 dl bokhvetemel
1 dl hirsemel
1 dl brunt rismel
1 ts xanthan gum
1 ts bakepulver
2 ts kanel
2 ts stevia pulver
En dash salt
Slik gjør du:
- Smelt smøret i en kjele
- Visp egg, mandelmelk, vann og vaniljeessens sammen
- Bland de tørre ingrediensene sammen og tilsett dem til eggemiksen
- Rør inn det smeltede smøret
- Pensle vaffeljernet med smør og stek vaflene
- Avkjøl dem på rist og server med syltetøy
Herlig oppskrift og bilde av Aurora Steen – se bloggen hennes: The Indie Broccoli
Nye oppskrifter hver dag, så meld deg på nyhetsbrevet!
Ser dette godt ut? 🙂 Del oppskriften med venner og kjente!