Om oss

YogaFarm, yoga på nett, ygoa online, yoga hjemme, yoga kurs, karina eline kibsgård, yoga på nett, yoga festival, yoga challengeBli med oss og praktiser yoga med flere av Norges beste instruktører innenfor de mest ledende yogastilene.

 • Yoga Farm har yogatimer online.
 • Som medlem har du full tilgang til alle videoer hver dag, hele døgnet.
 • Her på YogaFarm får du mulighet til variert yoga, personlig utvikling og helse.
 • Vi arrangerer også online workshops, online retreat og har PT-timer.
 • Vi har bedriftstimer, og kommer til arbeidsplasser over hele Norge.
 • YogaFarm er politisk og religiøst nøytralt, og våre timer, kurs osv praktiseres av mennesker fra alle kulturer, religiøse og ikke-religiøse bakgrunner.
 • Du har ingen bindingstid hos oss.
 • Du kan starte å gjøre yoga med en gang.

Så lenge du har internettilgang, er vi tilgjengelig på alle plattformer, som pc, mac, nettbrett og mobil.

Klikk her for å bli medlem

Visjon

 • yogafarm, yoga, yogapå nett, yoga hjemme, andrew smistad eswards, nettygoa, foto anders nilsen, trene yoga hjemme online, kurs, eventer, festivalVi skal være Norges mest komplette online yogastudio
 • Vi skal skape mer kjærlighet og flere glade mennesker i verden.

Vi vil gi deg helsen som gjør at du kan nyte livet.
Vi ønsker at du skal le oftere, føle glede og tilfredshet, og ha roen til å være til stede i øyeblikket og se skjønnheten rundt deg.

Våre verdier

Vi er alle forskjellige, og alle har vi vårt unike bidrag til verden. Med yoga og våre tre hovedverdier skal vi bidra til at du får skinne!

 • Kjærlighet
 • Gjennom støtte og inspirasjon bygge hverandre opp
 • Spre glede

Yoga er ikke bare trening og asanas, yoga er en livsfilosofi.
Denne filosofien er tuftet på et ønske om hjelpe mennesker til et lykkelig liv. YogaFarm skal gi deg mulighet til å vokse innenfor alle delen av yogaen; variert trening, god restitusjon og stressreduksjon, et sunt kosthold uten kaloritelling og dietter, kunnskap om hvordan tanker og mentale prosesser gjør at du kommer nærmere dine drømmer, og vi skal skape bevisstgjøring som gir livet en dypere mening og som minner deg på hvor viktig du er.

 Her får du medlemskap…

Vi møter deg gjennom:

 • Videoer:
  En stort utvalg yogaprogram som gir deg trening for helse og glede.
  Stressreduksjon og riktig restitusjon gjennom pust- og avspenningsøvelser.
 • Kurs, retreat og workshops:
  Mat, yoga og helsekonnskap for et muntert sinn og et sunnere liv. Online og live eventer, samt foredrag for bedrifter, foreninger m.fl.
 • Personlig trener og yogainstruktør
  Til bedriften.
  Privattimer med instruktør hjemme hos deg, på studio eller online over Skype.
 • Magazine:
  Vi formidler viktig kunnskap om alle de ulike aspektene av yogafilosofien og det som hører til den i et moderne samfunn.

YogaFarm formidler eldgammel visdom i et moderne format.

Husk at livet skal være gøy!
Mange med oss har kjent den gode virkningen av yoga allerede, og med YogaFarm ønsker vi at flere skal få dele denne unike opplevelsen med oss. Vi er opptatt av å skape et samfunn som gir rom for personlig vekst, stryke, evne og mot, slik at du kan følge ditt hjerte.

Lyst til å være med oss?      Bli medlem og trykk play!

YogaFarm yogainstruktører yogavideo på nett Anne Simone Kensho, Ingrid Devor, Henriette Lien, Andrew Smostad Edwards, Karina Eline Kibsgård, ann-Hege Pedersen, Marthe Fjllberg Mågerøy, Christian Andvig, Ida Sigrid Engerud, Nettyoga,

yogafarm, nettyoga, yogahjemme, trene yoga hjemme, yoga online, yoga på nett, yoga festivaler, yoga kurs, gratis yoga timerSom medlem får du tilgang til:

 • tradisjonelle yogatimer: Hele klasser på 45-90 minutter
 • korte yogatimer: 10-30 minutter, når du ikke har så mye tid
 • instruksjon, «slik gjør du det» – videoer
 • meditasjoner og pusteøvelser
 • Medisinsk Yoga
 • Yogaprogram mot konkrete helseproblemer
 • Kontor-Yoga
 • rabatter på festivaler, yoga-workshops og yogastudio
 • å booke privattimer online med våre instruktører
 • å booke instruktører til eventer, utdrikningslag, vennearrangement osv
 • alle videoer (yogatimer) tilgjengelig til enhver tid.
 • inspirerende og lærerike blogginnlegg

Vi har ingen bindigstid, og medlemskap hos oss koster kun 179,- kr/mnd

Vi er stadig i utvikling

Som medlem av YogaFarm ønsker vi å gi deg et stort utvalg av yogatimer, det største antallet ulike yogastiler, du får veiledet meditasjon, avspenninger og pusteøvelser. Vi gir deg online kurs, retreat og workshops, private yogatimer på Skype (online), yoga til bedrift og Helse/livsstilscoaching 1:1.

YogaFarm skal være vågale og invitere inn nye, moderne måter å bruke yoga.
Vi tror på dette i et samfunn som forandrer seg fortere enn vi rekker å si «namasté»!

YogaFarm har også Kontor-Yoga, et konsept som er utviklet av yogainstruktør Anne Simone Kensho og mentaltrener Bente Ørjansen for å øke energien, redusere smerter, stivhet og ikke minst, sykefravær. Et kjærkomment 10-minutters innslag i jobbdagen til mange kontorfolk.

Ble du glad for å høre dette? Trykk her og kom igang med yoga som passer for deg.

Vår historie

YogaFarm så dagens lys den 4. juni 2015. Det var med iver og glede vi endelig kunne dele denne skatten med deg. YogaFarm ble et naturlig steg videre fra sin bror NettYoga, hvor YogaFarm har mer fokus på det spirituelle, indre og altomfattende.
NettYoga ble grunnlagt av Anne Simone (Botten) Kensho og Bente Ørjansen i 2013, som en online plattform for å oppfølging for bedrifter, helsesektoren og med hovedfokus på fysisk og mental helse. En nettside som har vært en reddende engel for mange vonde kropper! Etterhvert kom det mer tradisjonelle yogatimer. I takt med at populariteten rundt yoga har skutt i været, var det riktig å fortsette å utvikle oss for å imøtekomme ønskene du som praktiserer yoga eller trener på nett har.

Versjon 2Med YogaFarm ønsker vi å bringe deg videre inn i dypet av deg selv,
hvor vi kan være en støttespiller i din søken mot et balansert og meningsfult liv. Om vi får deg til å le litt mer, leve litt lettere til sinns og at du får frem litt mer at det fantastiske potensiale som ligger i deg, så løser vi vårt oppdrag.
Jivamukti instruktør Karina Eline Kibsgård har en viktig rolle i utformingen av YogaFarms visjon, grunnprisnipper og veien den nye yogasiden skulle ta.

Rebellen

I en verden full av dualiteter, og hvor de fleste av oss både har behov for rocke i hverdagen, samtidig med at vi også trenger stillhet, ro og balanse, er det viktig for oss at YogaFarm skal møte både engelen og djevlen i oss. Det er fullt og helt mulig å være ekstremsporter, rebell, gangster eller hvilken som helst sprø og sprudlende side av deg selv, og samtidig digge yoga. Kanskje oppelver du til og med at denne dualiteten er riktig for deg, gjør deg mer komplett og glad. Perfekt!

Med medlemskap på YogaFarm kan du dyrke hele, flotte deg.

Vi tror på at yoga forandrer mennesket og skaper indre ro, tolleranse og medmenneskelig kjærlighet, og at disse kvalitetene i sin tur gjenspeiles i samfunnet rundt oss. Når det er fler som praktiserer yoga (og med den også meditasjon og mindfulness), vil disse kvalitetene forankres dypt i vår kultur. Det gir stadig mer positive utsikter for fremtiden.
For oss er yoga mer enn bare trening og personlig vinning.
Yoga gjør en stor forskjell i en verden som ikke bare er slik vi skulle ønske.

Bli med oss. Start din reise her og nå.

Om du aldri har gjort yoga før, så ta sats og hopp med begge beina rett i vårt gratis nybegynnerkurs. – Allerede gjort det, sider du? Eller du har praktisert endel før? Da er det bare å logge på og finne timen som får deg i rett humøret!

Hjertelig velkommen som nytt familiemedlem hos oss i YogaFarm!

Her blir du medlem…

Bli med og del!
Deling har forandret verden, og husk ditt bidrag betyr mye for andre. Ved at du bruker siden og deler dine tanker og kommenterer, bidrar du til å skape et unikt yogasamfunn her i Norge