Som å spise kake til frokost. Dette brødet er full av smak og sødme fra butternut gresskaret. Det er vegansk og fri for både gluten og sukker, så det kan nytes med god samvittighet!
Ingredienser:
1 dl chiafrø
3 dl vann
3 dl mandelmel
1 dl quinoamel
100 g pecannøtter (grovhakket)
4 ss kanel
1 ss malt muskatnøtt
1 ss malt ingefær
2 ts kardemomme
1 ts natron
1/2 ts salt
2 dl butternut gresskarpure
zest og juice fra en sitron
12 dråper stevia
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 180˚C
- Rør sammen chiafrø og vann, og la det stå i minst 10 minutter
- Bland sammen de tørre ingrediensene
- Rør inn chiafrø miksen og de andre våte ingrediensene
- Hell deigen over i en smurt brødform og bak brødet i 45-55 minutter
Herlig oppskrift og bilde av Aurora Steen – se bloggen hennes: The Indie Broccoli
Nye oppskrifter hver torsdag, så meld deg på nyhetsbrevet!
Ser dette godt ut? 🙂 Del oppskriften med venner og kjente!