Øye-yoga – går det an?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ja-visst!
Jeg lærte disse øvelsene av min første yogalærer. Hun var halvt indisk og hadde i sin tur lært dem av sin bestemor. Bestemoren bodde ved foten av Himalayafjellene, og hun startet hver morgen med yoga og dette øye-yogaprogrammet. Min venninne og yogalærer Marie fortalte at bestemoren hadde syn som en hauk til den dagen hun forlot Moder Jord. Vi likte følelsen øvelsene ga oss, og vi likte tanken på å ha godt syn og se klart resten av livet.

Senere har jeg lært mer og vet at øvelsene stimulerer de overordnede hormonkjertlene i hjernen, styrker muskler og nerver i øyet slik at synet vedlikeholdes og kan forbedres, og den «tøyer» stivhet i samme området og kan redusere hodepine, startende migrene og lette et slitent hode. Øvelsene i dette programmet er også ypperlige for å smøre tørre, slitne øyne som føles som sandpapir etter en lag dag foran PC-en! 🙂
Er dette noen for deg?

Anne Simone Kensho, yogafarm, nettyoga, nrk, tv aksjonen 2015, regnskogfondet, trene yoga hjemme på nett,Klikk her for å komme til Øye-yogavideoen…

Med kjærlighet fra meg til deg!
– Anne Simone Kensho

 

Var dette nyttig?   Del med venner og kjente!

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Andre relevante innlegg