Fokus: Hofter og rygg

Er du en av dem som føler at hofta fort blir stiv?

Enten du sitter mye eller trener slik at hofteleddsbøyerne blir kortere og kortere, og plutselig er det vanskelig å rette seg skikkelig opp. Når hofta blir stiv påvirker det også rygg og lår, akkurat som stive lår vil forplante seg oppover i hofter og rygg.

Dette er et vanlig problem idag fordi vi har jobber hvor vi sitter mye stille. Når vi endelig kommer oss opp av kontorstolen er vi ute og løper, sykler eller trener styrke. Men hvor mye fokuserer du på å trene baksiden av kroppen?  Og når var forrige gang du tok deg tid til en skikkelig tøyeøkt?

Denne uken er det tre program på «anbefalt»-listen til høyre, som alle fokuserer på å tøye hofter, lår og rygg. To av programmene er spesielt tilpasset skikjørere, men har vist seg å være like nyttige for kontorfolk, syklister, løpere og andre med stive hofter.

Her er våre tre anbefalte videoer til deg:
Morgenyoga – oppvarming
Tøying for hofter og bein
Hofteåpner og mindfulness

Prøv de ut idag, og kom gjerne med en kommentar med ros eller forbedringspotensiale! :)

Hjertelig hilsen oss i YogaFarm-crewet!

YogaFarm yogainstruktører yogavideo på nett Anne Simone Kensho, Ingrid Devor, Henriette Lien, Andrew Smostad Edwards, Karina Eline Kibsgård, ann-Hege Pedersen, Marthe Fjllberg Mågerøy, Christian Andvig, Ida Sigrid Engerud, Nettyoga,

 

Forfatter:

Picture of Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg