Hjemmelaget pesto

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ingeting slår en deilig hjemmelaget pesto som dufter av basilikum og pinjekjerner!

Ingredienser:

  • 1 dl  pinjekjerner
  • 1 dl  pistasjenøtter  (eller bare 2 dl pinjekjerner)
  • 1 dl  god og frisk olivenolje som er lett på smak (Extra Virgin)
  • 4 dl  basilikum, fersk
  • 1/2 ts  himalayasalt
  • 1/2 fedd hvitløk
  • 1 ts  stiron

Bok Rawfood av Trine Berge, yogaFarm, oppskriftKjør alt i en foodpresessor eller med stavmikser. La den være grov i konsistensen. Smak evt til med mer salt og sitron. Holder seg ca 2 uker i kjøleskap.

Bon apetitt!

Oppskrift er hentet med tillatelse fra boken «Rawfood» av Trine Berge.
ISBN: 978-82-02-45083-0

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Andre relevante innlegg