Glutenfrie Vafler

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ingenting er som en nystekt vaffel i påskesolen. Disse er både gluten og melkefrie slik at alle kan være med å spise!

Oppskriften gir ca 6 vafler

Ingredienser:

100 g smør (vegansk eller vanlig)
3 egg
4 dl mandelmelk
1 dl vann
1 ts vaniljeessens
1 dl bokhvetemel
1 dl hirsemel
1 dl brunt rismel
1 ts xanthan gum
1 ts bakepulver
2 ts kanel
2 ts stevia pulver
En dash salt

Slik gjør du:

  1. Smelt smøret i en kjele
  2. Visp egg, mandelmelk, vann og vaniljeessens sammen
  3. Bland de tørre ingrediensene sammen og tilsett dem til eggemiksen
  4. Rør inn det smeltede smøret
  5. Pensle vaffeljernet med smør og stek vaflene
  6. Avkjøl dem på rist og server med syltetøy

Herlig oppskrift og bilde av Aurora Steen – se bloggen hennes: The Indie Broccoli
Nye oppskrifter hver dag, så meld deg på nyhetsbrevet!

Ser dette godt ut? 🙂 Del oppskriften med venner og kjente!

Forfatter:

Aurora

Aurora

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Andre relevante innlegg