Quinoa Salat

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Varme salater er deilig i vinterkulda. Denne quinoa salaten er både frisk og fyllende. Du kan spise den alene eller ha den som et innslag på koldtbordet ditt.

 

Ingredienser:

2 dl quinoa
4 dl vann
1 ts grønnsaksbuljong
1 søtpotet
1 ss rapsolje eller kokosolje
salt & pepper (etter smak)
1/2-1 granateple
100 g spinat eller grønnkål (finhakket)
1 vårløk (finhakket)
1 dl gresskarkjerner

Slik gjør du:

  1. Kutt søtpoteten i små terninger. Maser dem i olje, salt og pepper, og fordel dem utover på et stekebrett. Stek i ovnen på 200˚C i 20-25 minutter. Rør rundt med en sleiv halvveis inn i steketiden
  2. Når søtpoteten er i ovnen heller du quinoa, vann og grønnsaksbuljong i en kjele. Kok opp, skru ned varmen, sett på lokk og la det småkoke til vannet er borte. Ca 15-20 minutter
  3. Tørrist gresskarkjernene i en panne til de begynner å poppe
  4. Bank ut granateplekjernene
  5. Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle og server

Herlig oppskrift og bilde av Aurora Steen – se bloggen hennes: The Indie Broccoli
Nye oppskrifter hver torsdag, så meld deg på nyhetsbrevet!

Ser dette godt ut? 🙂 Del oppskriften med venner og kjente!

Forfatter:

Aurora

Aurora

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Andre relevante innlegg