Quinoa & brokkoli mini paier

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Sunne og gode mini paier med quinoa bunn og broccoli fyll. De er like gode varme som kalde, til middag eller lunsj, og er et fint tilskudd til koldtbordet ditt!

Ingredienser:

Bunn:
2 dl quinoa
4 dl vann
3 ss mel (glutenfritt eller ikke)
1 egg
en klype salt og pepper

Fyll:
1 rødløk (grovhakket)
½ broccoli (grovhakket)
4 egg
½ dl melk (plantebasert eller ikke)
¼ ts muskat
en klype salt og pepper

 

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 180˚C
  2. Skyll quinoaen godt, hell den i en gryte sammen med vannet, kok opp, sett på lokk, skru ned varmen og la det småkoke til vannet er borte (ca 15 minutter)
  3. I en bolle blander du alle ingrediensene til bunnen godt sammen med den ferdigkokte quinoaen
  4. Press et tynt lag av deig i smurte muffinsformer *
  5. Stek pai bunnene i ovnen i 5-8 minutter
  6. Når bunnene er i ovnen starter du på fyllet. Stek rødløk og broccoli i en panne til løken er myk
  7. Visk eggene i 30 sekunder og tilsett melk, muskat, salt og pepper. Til slutt rører du inn den stekte rødløken og broccolien
  8. Fordel fyllet i de stekte bunnene og bak paiene i ovnen i 8-10 minutter

* Oppskriften funker like bra i mini porsjons former som i en vanlig stor paiform.

Herlig oppskrift og bilde av Aurora Steen – se bloggen hennes: The Indie Broccoli
Nye oppskrifter hver torsdag, så meld deg på nyhetsbrevet!

Ser dette godt ut? 🙂 Del oppskriften med venner og kjente!

Forfatter:

Aurora

Aurora

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Andre relevante innlegg