Hva er en «Åpen Klasse»?

På YogaFarm har vi nå åpne Jivamukit klasser, og den første ble lagt ut igår. 🙂 Hurraaa!

Litt erfaren til avansert
Åpen Klasse betyr «åpent nivå», og er for deg som har praktisert endel og kjenner til yoga fra før. Vi sier at nivået er fra litt erfaren til avansert, fordi du bør kunne basisøveler som «nedover hund», «solhilsen», «kråke» og mer avanserte stillinger som hode- og håndestående.

Karina åpen klasse 2Her kan du utvikle deg!
I Åpent Klasse vil det være rom for modifiseringer i de vanskeligste stillingene. Det vil si at du får fler alternativer til å komme «dypere» eller lenger inn i stillingen. Dermed får du mulighet til å utvikle deg og din yogapraksis gjennom å gradvis, gjennom flere gangers praksis av samme timen, å gå dypere i stillingene. Du vil trene opp fleksibilitet, styrke og balanse. Videoen vil gi deg instruksjon og valgmuligheter for dette.

30 dager
Vi anbefaler at du gjør hvert program i 30 dager eller mer, slik at du får mulighet til å utvikle deg fysisk, mentalt og spirituelt.

Spirituel fokus
Hver time har et spirituelt tema. Temaet blir gitt av Jivamuktiens grunnleggere, og går ut til alle Jivamukti-lærere over hele verden samtidig. På bakgrunn av dette lager hver Jivamukti-lærer sin yogaklasse (time). Timen blir innledet med en kort prat rundt det spirituelle tema for måneden, og temaet gjenspeiles i hele timen.

Du blir sliten…
Disse timene varer i ca 90 minutter, og du jobber hele tiden. Blir du sliten, så ta pauser når du trenger det. Legg den ned og vent på neste stilling. Gjør alltid dette om du kjenner du trenger det når du praktiserer yoga. Men tør også utfordre seg selv til å klare litt mer hver gang, eller til å holde litt lenger. Det bygger både fysisk og mental styrke.

Er du klar?
Da setter vi i gang! Rull ut matta og trykk her, så finner du Jivamukti Åpen Klasse…

Forfatter:

Picture of Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg