Følg YogaFarm på Facebook og Instagram

Vi vet det. At du enten er en av dem som elsker Facebook, eller en av dem som blåser en lang i hele online-bølgen, og surfer i virkligheten istedet. Uansett hvilken av katogoriene du er, så kan det være smart å følge YogaFarm på Facebook og Instagram. Her er 5 fine grunner:

Du kan vinne flotte premier
I sommer ga vi ut masse store og små premier på alt fra yogamatter, supermat, «lag-din-egen-sjokolade»-utstyr, deilige økologiske krydder og oljer og haugevis av andre ting. Og vi skal fortsette å dele ut spennende gaver.
Premier blir delt ut i konkurranser og vervekampanjer, og selv om det kommer ut på ett nyhetsbrev, så vet du med deg selv, akkurat som oss, at vi ofte trenger en påminnelse og da er sosiale medier suverent.
Følg med oss, for det er her du får det med deg! Og det ER gøy å vinne!

Bli inspirert
Vi legger ut bilder, artikler og annet om yoga og meditasjon, og meningen er å inspirere deg! Når vi gjør yoga hjemme, og ofte alene, er det oppløftende og gledelig med inspirasjon utenfra.

Møt familien
Om vi alle er på Facebook, og mange på Instagram, så blir det som å møte familien der. Når vi ikke har mulighet til å møtes i den virkelige verden, så er sosiale medier et supert sted å komme med spørsmål, legge igjen inspirerende kommentarer til andre eller bare si «hei».

Du får med deg hva som skjer i yoga-Norge
Sommeren 2015 kom det to nye yogafestivaler til Norge; Norges Yogafestival og Movement Arts The Festival. Vi har samarbeidet med begge for å gi ut informasjon i forkant, og vi er tilsetde på festivalene for å gi deg oppdatering underveis.

Nyheter og forskning
Vi legger stadig ut små og store artikler om yoga og meditasjon, og endel om kosthold og livsstil ellers. Anne Simone som er gründeren bak YogaFarm og NettYoga har mange års utdannelse innen kosthold, ernæring, ulike behandlingsmetoder i tillegg til yoga. Helse og menneskers velvære vil alltid stå sentralt hos YogaFarm. Spirituell fordypning er også noe vi verdsetter høyt, og om du ønsker spirituell vekst så vi skal du vite at dette ligger som et basisgrunnlag i alt vi gjør både innen kosthold, trening og mindset.

LIK YogaFarm på Facebook her…
Følg oss på Instagram #yogafarm_no

 

Velkommen, 🙂  og del med venner og kjente!

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg