Yogaprogram som passer for høsten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Snart er det høst
Jippi! Vi går en fin tid i møte. Naturen er stadig i endring og fargene skifter fra grønn, til rød, oransje og gul. Det blir stadig mørkere når dagene blir kortere og temperaturen synker. Vi gjør oss klare til å gå i hi for vinteren og finner fram tekoppen, suppeoppskriftene og det gode pleddet mens vi fyller opp med ved i peisen. Vi kryper opp i godstolen og nyter tiden innendørs. Og hva passer vel ikke bedre da enn å gjøre litt yoga i stua!?

Finn flyten og skap ro og harmoni. Du spar tid og penger på å slippe å reise når du kan gjøre yoga med oss på nett. I stedet kan du fokusere på det DU trenger og det som gir deg glede. Det er også viktig at du sover godt om natten, slik at du er mest mulig uthvilt om morgenen.

Høsten er en naturlig tid å vende fokus innover, «kjenne etter», roe sinnet og kontemplere.
På «Min Side» (når du er logget inn) finner du de fire yoga-, pust- og meditasjonsvideoene vi mener passer best nå. De hjelper deg til å trene mindfulness, holde energinivået oppe samtidig som du har ro og fokuserer innover.

Vi gleder oss til å ta deg med på reisen!

Hjertelig hilsen oss i YogaFarm Crewet!

YogaFarm yogainstruktører yogavideo på nett Anne Simone Kensho, Ingrid Devor, Henriette Lien, Andrew Smostad Edwards, Karina Eline Kibsgård, ann-Hege Pedersen, Marthe Fjllberg Mågerøy, Christian Andvig, Ida Sigrid Engerud, Nettyoga,

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Andre relevante innlegg