Kom i gang! Her er våre tips til deg:

Spiraler, yogavideo, yogafarm, nettyoga, yoga på nett, ida engerud, trene yoga hjemme, twister, vridninger, økt bevissthetSpiraler og styrke i fokus.
En kombinasjon som er med å på bygge lange sterk og fleksible muskler. Spiraler, eller twister (vridninger) er med på å løse opp og sette igang flyten i kropp og tanker. Balanseøvelser styrker kjernemuskulatur og forbereder deg på en litt hardere styrketrening.

Fra spiraler til styrke
Nå som vi har jobbet med spiraler en uke skal vi gå videre og bygge på med mer krevende styrkeøvelser. Om du har praktisert balanseprogrammet med Ann-Hege og gjort morgen-yoga med Anne Simone, så vil du har en god forutsetning for å starte på styrkeporgrammet «Crazy Cake» med Andrew Smistad Edwards. Dette er et krevende program som virkelig utfordrer de fleste, selv en godt trent idrettsutøver. Og bli ikke overrasket hvis du som har praktisert mye yoga klarer deg bedre enn en idrettutøver her! Yoga bygger styrke og smidighet, og bidrar med noe ingen andre treningsformer har.

Andrew crazy cake, Andrew crazy cake1, yogafarm, nettyoga, trene yoga hjemme, yogic arts,Riktig gjennomførte øvelser
Å bli bevisst vridningene i kroppen, de naturlige mønsterne muskler, ledd og lemmer vrir og beveger seg i, hjelper deg å forstå hvordan yogaøvelser kan gjøres mer riktig. Da får du bedre progresjon og unngår skader. Å forstå spiraler gjør alt lettere!

Gradvis oppbygging
Vi anbefaler deg å starte med yogavideoene med spiraler, balanse og morgen-yoga. Disse bygger et godt grunnlag for å få øvelsene riktige og øke utholdenheten din, for så å bytte ut morgen-yoga med Crazy Cake når du kjenner at du klar for mer. Tør å prøve noe nytt! 😉 Om du har praktisert mye allerede, og har kommet langt i praksisen din, kan du starte rett på. Uansett er det sannsynlig at Andrew tar deg igjennom flere asanas som er nye for deg. Ta utfordringen og hopp i det!

Yoga på Internett er genialt i og med at du kan pause videoen så ofte du vil og se samme øvelse om og om igjen. Da blir det lettere å lære, og du kan gjøre ting i ditt tempo.

Vi kan svare på spørsmål:
Har du spørsmål til videoen, noen av øvelsene i et program og så videre, så legger du igjen en kommentar i feltet under videoen. Da svarer vi deg, og både du og andre kan lære. Du kan også sende oss en e-post til kundeservice.

nettyoga yogamagasinet yogakalender yogapraksisVi anbefaler yogaprogam:

  1. Crazy Cake – styrke med Andrew – 2-3 ganger pr uke
    …eller morgen-yoga med Anne Simone (kan gjøres når som helst på dagen).
  2. Spiraler – med Ida – 1-2 ganger pr uke
  3. Balanse – med Ann-Hege – 3-7 ganger pr uke

 

Foto: Hovedbilde av Anders Nilsen, små bilder av YogaFarm.

 

Likte du denne artikkelen?  🙂  Del den med venner og kjente!

Forfatter:

Picture of Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg