Energi

Feminin Flow – yoga for kvinnelighet

Finn frem din feminine kraft med denne flyt-klassen med Kamilla Seljelid. Frigjør din sensualitet og kjenn energien flyte i kroppen. Klassen passer for deg som har gjort yoga en stund. Kos deg!

Forberedelse til armbalanser – bli sterk i skuldre og armer

Få opp pulsen og kjenn varme i kroppen! I denne yogatimen med Kamilla Seljelid får du bygge styrke i overkroppen. Klassen egner seg for deg som jobber med armbalanser, skulderstående og hodestående. Passer også for deg som vil bli sterkere i kjernemusklene. Kos deg!

Kreativ og leken vinyasa flyt

Nyt en 45 minutters klasse for deg med litt eller mye erfaring. I denne vinyasa flow timen jobber du med styrke, balanse og fleksibilitet. Det er en kreativ flyt som tillater deg å utforske nye overganger mellom posisjoner og gir en leken vri på vinyasa flow. I slike timer er det alltid velkommen å legge …

Kreativ og leken vinyasa flyt Les mer »

Få bedre fordøyelse!

Synes du også det er kjipt å ha vondt i magen? Når magen er lei seg, så blir kroppen tung. Heldigvis kan det hjelpe å gjøre yoga! Her får du 21 minutter med yoga for fordøyelsen slik at du kan få en glad mage. For dager med bedre tid, så kan du gjøre en lengre …

Få bedre fordøyelse! Les mer »

Jivamukti open

Her får du mye på halvannen time. Karina Kibsgård tar deg med på en herlig energigivende yogaklasse. Denne klassen inneholder refleksjon, chanting, meditasjon, filosofi, deilige strekker, og en skikkelig treningsøkt. Kos deg!

Hatha yoga for hele kroppen

Få den gode følelsen i hele kroppen! Gjør Hatha yoga for balanse, fleksibilitet og styrke med Alice Kjølerbakken. Denne klassen inneholder alt du behøver for en god og rolig yogatime. Kos deg!

Yoga to reduce stress and anxiety

This class is taght in English. Stressful thoughts do us no good. Yoga helps you release the stress and negative thinking. Kaja Borgen gives you a soft yoga flow that helps you let go of stress and negative thoughts. You get to stretch your whole body, lower your shoulders and let your thoughts melt away. …

Yoga to reduce stress and anxiety Les mer »

Opptrening av ben og balanse

Tren med fysioterapeuten! Ørjan Østervold viser deg en serie med enkle øvelser som gir deg sterke ben og bedre balanse. Denne treningsvideoen hjelper deg med å bli sterk i bena og stabilisere musklene i hofter og knær. Dette kan redusere smerter i knærne og gi deg den styrken du trenger for å drive med det …

Opptrening av ben og balanse Les mer »

Forberedelse til spagat – kort program

Åpne hoftene dine i dette programmet med Sunniva Hoff. Du får tøyd både forsiden av hoftene og baksiden av bena. Dette gir god bevegelighet i ryggen og hoftene. Det føles kjempebra! Kos deg!

Jivamukti-The magic ten and beyond

Velkommen til denne yogatimen med Karina Eline Kibsgård. Her får du en herlig time med masse filosofi, pusteøvelser og yogastillingene som hører til «the magic ten» – en kjent sekvens fra Jivamukti yoga. Karina guider deg gjennom kapitlen i boken «The magic ten and beyond» Kos deg!

Video 7- Tvist ut ryggen – spagat challenge 30 dager

Velkommen til program nummer syv i serien «spagaten på 30 dager» med Sunniva Hoff. I denne videoen får du rotasjoner for hele ryggsøylen som gir god` følelsen hoftene og ryggen. Du får til og med en glad nakke med på kjøpet! Kos deg!

Video 5 – rolig flyt – spagat challenge 30 dager

Kos deg med den femte videoen i utfordringen vår, spagaten på 30 dager. Sunniva Hoff gir deg en rolig flyt for å tøye godt på hofteleddsbøyer og bakside lår. Kjenn energien strømme i myke hofter etterpå. God fornøyelse!