Kamilla Seljelid

«Da jeg gikk på min første yogaklasse i 2011 var det ikke det fysiske som trakk meg tilbake. Det var følelsen jeg satt igjen med etter timen som fikk meg til å komme tilbake gang etter gang. Det føltes ut som jeg kom hjem til meg selv. Yoga har lært meg å bruke pusten som et verktøy for å påvirke nervesystemet, og dette elsker jeg å lære bort til mine elever. Jeg var i tillegg stiv som en stokk hele barndommen til jeg fant yoga som 18-åring. Jeg vet at hvis jeg kan bli myk, kan alle bli myke. Jeg vet også at hvis jeg kan balansere opp ned og bygge styrken som kreves til å gjenta en chaturanga femten ganger i løpet av en klasse, kan alle gjøre det! For meg en den fysiske og den indre reisen av yoga like viktig og spennende, og mine timer er nok en refleksjon av det.»
Kamilla er en sertifisert Hatha Yoga lærer fra Breath of Life Yoga Centre i Hellas, og en sertifisert barneyogalærer fra Rainbow Yoga i Australia og Yoga in Your School i Canada.
 Hun har en bachelorgrad i filosofi og en dobbel mastergrad i internasjonale relasjoner og kommunikasjon fra Bond University i Australia. På universitetet forsket hun på yoga for barn med traumer i samarbeid med Belo Menso Brain and Behaviour Centre og har undervist yoga tilfor barn med blant annet angst, depresjon, ADHD, autisme, PTSD og opposisjonell atferdsforstyrrelse. Hun har i tillegg forsket på yoga for voksnes velvære og voksne med angst og depresjon.
 Kamillas klasser har et fokus på å skape en dynamisk og personlig praksis for hver elev. Hun er opptatt av teknikk, og at den fysiske praksisen skal tilpasses den enkeltes anatomi. Fleksibilitet, styrke, armbalanser og inversjoner er temaer som gjenkjenner Kamillas klasser, i tillegg til den indre roen yoga bringer med seg. Hun har selv opplevd angst, depresjon og søvnplager, og vet hvordan yoga kan positivt påvirke disse lidelsene. Kamillas klasser er allikevel ikke alltid påvirket av det fysisk krevende. Hun har også klasser som senker skuldrene, åpner opp i kroppen og roer nervene. På denne måten er Kamilla en allsidig og erfaren lærer.
 Kamilla begynte å praktisere yoga i 2011 og har undervist yoga siden 2016. I dag lever hun av å undervise, arrangere retreats og skape produkter i yogaens ånd. Hun eier Kamilla’s Yoga og er deleier av Nia Lapansi.

Videoer

Kontakt oss

kundeservice@yogafarm.no

Følg oss på sosiale medier:

YOGAFARM AS – Org nr 924 958 138 – Salgsbetingelser