Hedda Malde

» Yogaen er mitt trygge anker, hvor jeg kommer tilbake til meg selv. Ved å koble sammen kropp, pust og sinn, så kommer jeg inn i en flyt og tilstand som gjør at jeg blir mer tilstede og tilfreds.»

Hedda startet Grimstad Yoga i 2014, og har undervist ved Yogastudioet siden. Hun møtte for første gang yoga da hun studerte finans i Sydney i 2001. Siden da har yoga vært en dagelig del av livet hennes.

Under finanskrisen i 2009 bestemte Hedda seg for å ta en ny retning i livet. Hun reiste til India, og ble borte i 3 år, hvor hun fordypet seg i seg selv og sin egen yogapraksis.

Hedda har sin primære utdannelse fra Satyananda tradisjonen, men har praktisert og studert innen Ashtanga, Iyengar Yoga, Yin Yoga, og har vidreutdannet seg i Gravid Yoga og har også tatt Yoga Terapi for Kvinner med Uma Dinsmore-Tuli. Hun brenner for å hjelpe kvinner gjennom alle fasene av livet.

Hedda spiller harmonium og elsker å synge mantras. Hun har også i de siste årene danset mye, og har nylig blitt godkjent Chakradans fasilitator.

Hedda bor i Grimstad med sin Australske partner og deres to barn. De liker å tilbringe tid i naturen, hvor de føler seg mest hjemme.

Videoer

25 min

Friske og myke ledd i hele kroppen

Hedda Malde

5 min

Gaya Mantra sang

Hedda Malde

57 min

Yoga for gravide med Hedda

Hedda Malde