Kontor-Yoga 3-15 min

Å gjøre yoga i løpet av arbeidsdagen vil

  • forebygge smerter og stivhet
  • økt effektivitet
  • mer overskudd
  • bedre fokus
  • økt kreativitet

Se kontor-yoga-videoer her…

Få påminnelse om dagens program!

Legg igjen navn og e-post her så får du en påminnelse på mail om at det er tid for å ta en pause og gjøre Kontor-Yoga.
(Sendes ut kl 1400 på hverdager).
Hvorfor Kontor-Yoga?

Rygg- og nakkeproblemer, migrene, dårlig kroppsholdning og et slitent hode er vanlige plager de fleste som jobber på kontor kjenner seg igjen i. Vi sitter mye av dagen, og mye av jobben foregår på en PC.

Resultatet blir dårlig sikulasjon, lite energi, stiv nakke, vond rygg, armer og skuldre som verker, trette og såre øyne, migrene og dårlig fordøyelse.

Med enkel yogaøvelser på alt fra 3- 15 min kan du avhjelpe disse plagene, og mange vil oppleve at de helt forsvinner.

Her kan du finne en rekke yogaprogram, og velge de som passer deg og din situasjon. Spør gjerne oss hvis du lurer på hvilket program du skal velge! Legg dem til i favoritter, så har du dem lett tilgjengelig. Gjør det til din rutine å sette av en viss tid i lunsjen hver dag.

Du vil få igjen mangedoblet når du setter av litt tid til yoga i løpet av jobbdagen. Så om du har en smart arbeidsgiver vil denne se nytten av yogaøkten din, og til og med sette pris på den!

Ingen kan yte maksimalt uten god og tilstrekkelig restutisjon, ikke en gang toppidrettsutøvere. De kjører harde treningsøkter, og i mellom har de pålagt hvile hvor de gjerne sover og spiser næringsrik mat. Du presterer også bedre hvis du gir kroppen riktig restutisjon.
Yoga på jobb er restutisjon som gir økt yteevne for deg, og dermed også for din bedrift.

Start idag, og kjenn effekten med en gang!

IMG_3333