Hjelp ?

1. Videoen starter sent eller filmen hakker:

Alle våre videoer er spilt inn i High Definition-kvalitet (HD). Kvaliteten på visning hos deg avhenger av hastigheten på din internettforbindelse. Dersom videoen ikke starter eller hakker, kan du prøve å skru av HD-funksjonen. Det finnes en knapp for dette på alle filmer, nederst i høyre hjørne.

2. Er det farlig å gjøre yoga på nett når jeg aldri har prøvd det før?

Jobb ut ifra din kropp her og nå. Husk at dagsformen varierer. Gjør sakte og kontrollerte bevegelser, og husk at du aldri skal kjenne stikkende smerte.
Vi har kun yoga-program som det er helt ufarlige å gjøre uten veiledning. Slik at alle skal kunne gjøre yoga hos oss, også de som ikke har noen erfaring med yoga fra før. Følg den veiledningen som gis, så går det lett.

3. Er det like bra og gjøre yoga på nett som ”live”?

Vi mener det alltid være være best å praktisere ”live” yoga med en instruktør. Men YogaFarm.no er ditt beste 2.valg. Når vi ikke har en instruktør som kan se deg, ta på deg og rette på deg, gir det noen begrensninger, men det gir også mange muligheter. Medisinsk Yoga bruker uansett ikke retting, slik at du vil ha en like god trening på nettet. Nettyoga.no er en fleksibel løsning for alle de som ikke har et yogastudio tilgjengelig, de som vil spare penger, de som vil trene mer enn sin faste time på studio og de som tar oss med på reise, ferie, hytta osv.

4. Hvordan blir jeg medlem?

Du blir medlem ved å følge instruksjonene som gis ved å trykke på linken ”Bli medlem”. Dette er en enkel og trygg prosess, alle person- og kontoopplysninger behandles konfidensielt. Du kan ta kontakt med kundeservice dersom det skulle oppstå spørsmål.

5. Hvordan oppgraderer jeg fra månedsabonnement til årsabonnement?

Dette er veldig enkelt. For å oppgraderer medlemskapet ditt gjør du følgende:

  1. Sørg for at du er innlogget med din bruker.
  2. Gå til «butikken» (medlemskap) og kjøp et årsabonnement.
  3. Gå så inn på Min Side, Min Konto og Abonnement: Link her…
  4. Finn månedsabonnementet, og trykk «SE»
  5. Trykk «Kanseller»  eller  «Cancel»

 

6. Hvem gjelder medlemskapet for?

Medlemskapet på YogaFarm.no er til personlig bruk, ett medlemsskap pr. person. For bruk i bedrifter, treningsstudioer eller andre kommersielle sammenhenger inngås egne avtaler. Ta kontakt med kundeservice@yogafarm.no

7. Betaling av medlemsavgift:

Trekket av medlemsavgiften settes i gang umiddelbart, eller etter utløpet av gratis prøveperiode dersom du har det, og du vil bli trukket en gang pr måned inntil du stopper medlemskapet (se pkt 11). Ved avmelding stanses medlemskapet og betalingstrekkene umiddelbart.

8. Jeg får ikke tilgang, selv om jeg har lagt inn i PayPal:

Sjekk om du har gyldig kredittkort registret hos PayPal. Har du ikke det, vil ikke trekket gå igjennom, og du mister tilgangen til yoga-videoene. Det kan være at du har byttet kort, bankkonto eller mottatt nytt kort og at det gamle har gått ut på dato (exp date).

9. Jeg får beskjed om at trekket mitt er sperret hos PayPal.

Dette kan skje dersom du ikke har gyldig kredittkort registret hos PayPal. Ta kontakt med PayPal for å oppheve sperren, eller send en mail til kundeservice@yogafarm.no og be oss om å slette brukeren din. Da kan du opprette ny bruker og få tilgang igjen med en gang.

10. Jeg kommer ikke videre til PayPal

Dette kan skje etter at du har lagt inn brukernavn og e-mail. Dette skjer som regel fordi nettleseren trenger tid på å oppdatere den informasjonen du allerede har lagt inn. Vent 10 sekunder og se om du lander på PayPal sin betalingsside. Hvis du ikke får opp PayPal, ta kontakt med support: support@smartmedia.no

11. Hvordan kan jeg si opp medlemskapet?

Medlemskapet løper til du melder deg av vår tjeneste.
Du stopper abonnementet ditt enkelt ved å:

  1. Gå inn på Min Side, og Min Konto.
  2. Gå deretter til «Abonenment» og finn ditt aktive abonnement. Trykk på SE-knappen til høyre i feltet.
  3. Her finner du en knapp med AVSLUTT (CANCEL) – TRYKK PÅ DENNE, og abonnement avsluttes.

12. Gjenoppta medlemskap:

Du kan starte og stoppe medlemskapet ditt etter eget ønske. Dette styrer du enkelt når du er logget inn. Når du skal aktivere medlemskapet igjen gjør du følgende to steg:

  1. Sørg for at du er innlogget med din bruker.
  2. Gå til «butikken» (medlemskap) og kjøp det abonnementet du ønsker.

 

Har du andre spørsmål, ta kontakt med kunderservice: kunderservice@yogafarm.no

 Kundeservice-nettyoga