Videokategorier: Leddmobilitet

Yoga for deg med revmatisme og stive ledd

Denne yogatimen er tilpasset deg som har medisinske utfordringer i kroppen. Det passer spesielt godt hvis du har plager som  revmatisme, leddgikt eller høyt blodtrykk. Alice Kjølerbakken gir deg øvelser for å myke opp i stive ledd slik at du kan leve med en smertefri kropp. Kos deg!

Opptrening av ben og balanse

Tren med fysioterapeuten! Ørjan Østervold viser deg en serie med enkle øvelser som gir deg sterke ben og bedre balanse. Denne treningsvideoen hjelper deg med å bli sterk i bena og stabilisere musklene i hofter og knær. Dette kan redusere smerter i knærne og gi deg den styrken du trenger for å drive med det …

Opptrening av ben og balanse Les mer »

Få myke skuldre med bånd og blokk

Har du stive skuldre som trenger litt oppmykning? Gjør denne deilige timen for skulderfleksibilitet med Sunniva Hoff, og kjenn at du får en mykere nakke, ledige skuldre og at hodet føles lettere. Hele timen gjøres sittende. Dette kan du gjøre på stol om du vil. Kos deg!

Friske og myke ledd i hele kroppen

Hedda gir deg disse øvelsene for å skape bevegelighet i alle leddene. Pawanmuktasana serien for ledd skaper varme og sirkulasjon i leddene.

Mortens oppvarming

Varm opp kroppen til mer yoga eller annen trening, eller bruk denne rett og slett som en kort og effektiv yogatime på dager med kortere tid.