Videokategorier: Instruksjonsvideo

Massimo forklarer solhilsen i klassisk yoga

Her får du en steg-for steg forklaring på  solhilsen Sivananda tradisjonen, eller klassisk yoga solhilsen. Gjør den alene for en energiboost, eller sammen med en annen time. Kos deg!

Bli sterk i den lunefulle planken

Planken er en luring, og det er så lett å slappe av litt i magen slik at ryggen får vondt. Her forklarer Jorunn hvordan du skal stå i planke for å bygge opp sterke kjernemuskler.

Magic 10 – Jivamukti

Prøv YogaFarm Gratis her…. “De magiske 10” Dette er en serie med yogaøvelser man kan gjøre på ca 10 minutter. Hvis du gjør disse øvelsene 2 – 3 ganger i uken vil du øke fleksibiliteten i både hofter, forsiden og baksiden av kroppen. Man vil bli sterkere av rotasjonene og håndstående og mer bevisst på …

Magic 10 – Jivamukti Les mer »

Instruksjon med Henriette Lien: Side Crow

Instruksjon for Side Crow. En leken instruksjonstime på 10 minutter hvor du får trene på armbalanse.     Denne videoen er GRATIS, så DEL den gjerne med venner og kjente!

Klovn – yoga for barn

Leken yoga for små og store barn! Lær å gjøre klovnen, en enkel hodestående posisjon. Ikke gjør klovnen hvis du har nakkeproblemer.   Tusen takk til Grefsenkollen får lånet av flotte, stemningsfulle lokaler! Ønsker du å bruke disse? – Se www.grefsenkollen.no