Yogalek med barn, introduksjon med Anneli Mjøen

skjermbilde-2015-12-05-kl--10-59-19

Logg inn
eller bli medlem for å få tilgang til hele videoen.

Kategori: Instruksjonsvideo

Nivå: Alle

Yogastil: Yoga for barn

Utstyr: Inget

Varighet: 2 min

FavoriteLoadingLegg til i dine favoritter

Her får du en enkel innføring i hva du trenger å tenke på før du setter i gang med Yogalek med Barn.

Har du boken?
Anneli Mjøen er kvinnen bak boken Yoga for hele familien, hvor du finner både «Yogalek for barn» og «Acro yoga». Boken og videoene her på YogaFarm komplementerer hverandre og gir deg og de du skal leke med alt dere trenger for å bli inspirert og lære sammen.

Yoga med barn
Yoga er en fin måte for voksne og barn og være sammen. I tillegg til å trene styrke, motorikk og balanse, så er denne nære og tillitsfulle leken med å styrke bånd og utvikle god kommunikasjon mellom dem som leker.
På YogaFarm har vi også masse morsomme yogatimer for barn, hvor de kan leke uten en voksen, og kan være en eller fler barn i samme rom. Våre instruktører er utdannet og godkjente for å instruere barn. Bli medlem og følg Anneli Mjøen og de andre instrukørene her på YogaFarm. Alltid tilgjenglig der du er.

 

Møt instruktøren

Anneli Mjøen

skjermbilde-2015-12-05-kl--10-59-191-e1449372794130

Forfatter, frilansjournalist og yogalærer Anneli Mjøen har praktisert yoga siden 5-års alder, og er solid etablert i miljøet. Hun har undervist full tid på Oslo Yoga siden 2007, og har studert mange ulike yogaformer. Hun ... Les mer