Legg til i favoritter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Template is not defined.

Startpakke 2 MediYoga

Medisinsk Yoga, Startpakke 2 med en grunnleggende pustemeditasjon. Dette er den andre av tre grunnprogram i Medisinsk Yoga (MediYoga).

Rygg og hofter blir myket opp i dette programmet. Du øker blodgjennomstrømningen i hele ryggen, samt at den stimulerer fordøyelsen. Øvelsene er av de mest grunnleggende innen alle yogastiler. Du får strukket og tøyd ryggraden og ryggmuskulaturen, og øker fleksibiliteten i hele overkroppen og hoftepartiet.

Skuldre og og skulderblader blir myket opp lenger ut i programmet, i øvelser som også stimulerer skjoldbruskkjertelen. Det er kjertelen som styrer metabolismen (stoffskiftet/forbrenning) i kroppen.

Pustemeditasjonen skaper balanse mellom høyre og venstre hjernehalvdel gjennom å påvirke nervesystemet. Den passer godt når du trenger et lite «kikk». Roer stress og gir et klart hode (roer tankekaos).

Alle MediYoga-program bygger energi fra bunnen av. Og hva mener vi med det? For å skille to typer eller opplevelser av energi så kan vi si at noe aktivitet eller mat/drikke forløser energi som er lagret i kroppen, feks koffein, stress og det meste av vanlig trening. Mens andre former for mat/drikke og øvelser fyller på energilagrene. MediYoga gjør det siste. (Vanlig trening stimulerer til økt produktsjon av mitokondrier (cellekraftverk) i kroppen, og vil derfor være med på å bygge energi på sikt, men forbruker mye mer i selve treningsprosessen enn MediYoga gjør). Innen kosthold vil vann, grønnsaker og balanserte mengder med proteiner være eksempler på ting som er energi-byggende, mens sukker er i samme kategori som koffein og bare forbruker energi.

Anne Simone Kensho

Kategorier

Kontakt oss

kundeservice@yogafarm.no

Følg oss på sosiale medier:

YOGAFARM AS – Org nr 924 958 138 – Salgsbetingelser

Bli medlem for 179,- mnd

 

  • Mer enn 250 timer
  • Ingen bindingstid
  • Yoga hvor du vil, når du vil
  • Alle nivåer – fra nybegynner til erfaren yogi

Logg inn her