Medisinsk Yoga for søvn og energi

medisinsk-yoga-for-svn-og-energi

Logg inn
eller bli medlem for å få tilgang til hele videoen.

Kategori: Medisinsk Yoga

Nivå: Alle

Yogastil: Medisinsk Yoga, Yoga på stol

Utstyr: Inget

Varighet: 36 min

FavoriteLoadingLegg til i dine favoritter

Dette programmet hvor du skånsomt jobber med rygg og indre muskulatur styrker den indre roen som gir energi, reduserer stress og bedrer søvnen. Dette er elementer som er essensielle for restutisjon i en travel hverdag. Yogaøkten, som Medisinsk Yoga generelt, er rolig og meditativ i utførelsen. Dette er et program som bør gjøres minst 3 ganger i uken over 3 uker eller mer for å få en god effekt. Hvis du trenger mer energi og bedre søvn, bestem deg her og nå for å gjøre det som trengs for å komme i mål, og ha tålmodighet vente på resultatet.

Programmet er også fint å gjøre sittende på stol!

Sett av tid på kalenderen din allerede nå til å gjøre programmet, og hold din avtale med deg selv. Det er viktig å holde avtaler med oss selv. Da forteller du underbevisstheten at du er viktige, at du bryr deg, at din tid er verdifull og at kropp og sinn nå skal få lov til å styrkes og restitueres. Slik blir det energi, god søvn, bedre selvfølelse og glede av!

Møt instruktøren

Anne Simone Kensho

anne-simone-kensho-helseekspert-for-yogafarm

Anne Simone Kensho er grunnlegger og daglig leder av YogaFarm. Hun har praktisert yoga og meditasjon siden 2004 og "Mind-Mastery", Klassisk Yoga, Asthanga, Sivananda og Medisinsk Yoga har hovedsaklig stått på programmet. Anne Simone er ... Les mer