Hofteåpner – tilstedeværelse

nettyoga-yoga-pa-nett-hjemme-marthe-fjellberg-magery-hofteapner-stress-traumer-stretch-

Logg inn
eller bli medlem for å få tilgang til hele videoen.

Kategori: Stretch

Nivå: Alle

Yogastil: Vinyasa Flow

Utstyr: Matte

Varighet: 39 min

FavoriteLoadingLegg til i dine favoritter

Følelser setter seg ofte i hoftene, og fører til stivhet. Det samme gjør mye løping, sykling, skigåing, stillesitting, korte gåturer til og fra kaffemaskinen, og generelt inaktivitet.

Fokus: Tilstedeværelse, å gi slipp og å finne indre ro.

Stress, traumer og spesielt negative følelser (man ikke egnetlig har lyst til å kjenne på) setter seg i hoftene. For selvutvikling er tøying av hoftene en viktig del av det å «komme videre».

Og det å utvikle deg («vikle deg ut») hjelper deg på alle områder i livet, enten det er karriere, kjærlighetsliv, selvrealisering eller andre ting.
Ikke bli overrasket om du føler for å skrike eller gråte når du tøyer hoftene. Dette er vanlig og helt ufarlig. (Så lenge du ikke skriker av smerte 😉 ) Ikke analysér det som skjer, men bare la det skje. Det er bare en forløsning av noe gammelt. Om du ut av det blå får innsikt i hva som løsner er det en bonus, ellers bare lar du følelsene få komme ut uten å søke etter noe forklaring.

 

Likte du denne?  🙂  Del med venner og kjente!

Møt instruktøren

Marthe Fjellberg Magerøy

466594_120646484805159_1208151885_o1

Marthe ble kjent med yoga i tidlig alder, allerede da hun var et lite barn lærte hun pranayama og asana fra sin yogapraktiserende mor.Ønsket om dyp mening i livet har fulgt henne så lenge hun ... Les mer