Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Template is not defined.

CrazyCake!

Åpen klasse med Andrew Smistad Edwards.

90 herlige minutter som får deg til å svette og gir en tilfreds følelse av både yoga og at du har trent. …Den deilige følelsen av å ha gitt alt. Begyn forsiktig og tren deg opp til å klare hele timen.

Crazy Cake yogaprogram:

  • øker styrke og utholdenhet
  • øker fleksibilitet
  • styrker din evne til full fokus og konsentrasjon,
    selv når du er så sliten at du ser dobblet
  • bygger din evne til flytte grenser og prestere mer enn du trodde du kunne
  • bygger mestringsfølelse

Villdyret i oss trenger å komme frem innimellom!
Enten du trenger det for å satse alt å prestere på ditt beste, eller du trenger det for å sette grenser i et forhold som ikke er sunt for deg, på jobb eller andre steder med venner. Her kan du trene på å få frem villdyret i deg på en kontrollert måte, slik at du kan bruke denne sterke energien på en god måte.

Vi anbefaler deg å gjøre dette programmet 2-4 ganger pr uke i 4-12 uker eller mer.
Når du gjør det samme programmet flere ganger blir du teknisk flinkere, får til mer og du får dermed en god progresjon samtidig som du skåner kroppen mot skader.

Denne timen gir svært god trening til deg som driver med idrett.
Yogic Arts er en yogaform som passer alle, men denne yogatimen vil gi ekstra mye til deg som driver med idrett og spesielt kampsport. Yogic Arts er en slags blanding av yoga og martial arts, kampsport, noe du vil kjenne igjen i flere av øvelsene . Denne yogaformen, og spesielt dette programmet bygger på flere gode kvaliteter innen kampkusten: Styrke, fleksibilitet, konsentrasjon og det å prestere på ditt ytterste og stadig flytte grenser.

Her får du en «all around» styrke og utholdenhet som over tid vil øke ditt prestasjonsnivå. Selv om du ikke trener spesifkt på teknikk innen din idrett, så gir deen type trening deg «det lille ekstra».

Andrew Smistad Edwards

Kategorier