Lange dype pust, yogisk pust

456238605_6401

Logg inn
eller bli medlem for å få tilgang til hele videoen.

Kategori: Medisinsk Yoga

Nivå: Alle, Ekspert, Erfaren, Litt erfaren, Nybegynner

Yogastil: Medisinsk Yoga, Tradisjonell yoga, Yoga på stol

Utstyr: Inget

Varighet: 00:08:57

FavoriteLoadingLegg til i dine favoritter

Dype lange pust virker beroligende og avstressende. Teknikken er super å bruke i alle situasjoner der du blir stresset, og når du har gjort den noen ganger vil du enkelt og raskt bytte til denne måten å puste på for å roe deg selv i stressende situasjoner. Det gir også et mentalt fokus-skifte som gjør at du klarer å holde hodet kaldt, ordne tankene og beholde roen.

I meditasjon er det også viktig med ro, og for å komme ned i den dype meditative tilstanden er dene pusteteknikken utmerket.

Restutisjon er essensielt for kroppen, og det er når kropp og sinn er rolig at restutisjon skjer. Jo mindre vi er påvirket av stress, jo raskere og bedre restutisjon. Denne øvelsen hjelper deg å restituere trening, stress, sykdom, lange dager med jobb og familie eller andre situasjoner som har vært belastende på kropp og/eller sinn.

Kan gjøres sittende på stol!

Møt instruktøren

Ann Hege Pedersen

h7-ny-ny-versjon-21

Ann-Hege har lang erfaring som instruktør og startet med å undervise i -91. Hun har siden den tid utviklet en interesse for yoga og pilates, som hun siden 2000 har praktisert og undervist i. Hun ... Les mer