ditt online yogastudio

Om Yogafarm

«YogaFarm sin visjon er å gi alle i Norge mulighet til å gjøre yoga»

YogaFarm er et online senter for yoga, og har aktiviteter på nettet og ellers rundt i Norge og i utlandet.

På nettsiden vår finner du et stort utvalg online yogatimer, tilgjengelig for deg 24/7. Du får også onlinekurs og livesendinger innen yoga, helse og selvutvikling. Meld deg på nyhetsbrevet, så er du sikker på å få med deg neste arrangement!

På YogaFarm kan du booke privat-timer (PT Yoga) online og in-person, samt yoga til bedrift. Vi samarbeider med bedriftsyoga.no. 

YogaFarm har samlet flere av Norges beste yogalærere på ett sted for deg. Her hos oss kan du praktisere med dem online  når selv vil.

Mange gjør yoga for å løse opp spenninger i kroppen. Yoga tøyer og styrker muskler og ledd, samtidig som blodsirkulasjonen i kroppen øker.

Yoga bidrar til en sunn og smertefri kropp. Men yoga er ikke bare trening og øvelser, yoga er en livsfilosofi. Yoga er måten du lever på: Maten du spiser, ordene du sier, tankene du tenker.

Yoga er hvordan du behandler mennesker, dyr og naturen. Og ikke minst, hvordan du behandler deg selv.

Yogaens filosofi er tuftet på et ønske om hjelpe mennesker til et lykkelig liv.

Vi i YogaFarm er dedikerte til å gi deg et helhetlig tilbud der du kan integrere yoga i livet ditt. Derfor vil YogaFarm gi deg mulighet til å vokse innenfor alle delene av yogaen; variert trening, god og riktig hvile, et rolig sinn i en stressfri hverdag, et sunt kosthold og kunnskap om hvordan tanker og mentale prosesser gjør at du kommer nærmere dine drømmer.

Vi skal skape en bevisstgjøring som gir livet ditt en dypere mening og som minner deg på at du er den viktigste personen i livet ditt.

Del dette:

Ikke gå glipp av de gøye tingene!

Nye yogatimer, deilige reiser, inspirerende challenger, gode tilbud, enestående livesendinger, lærerike kurs og annet snacks.

Kontakt oss

kundeservice@yogafarm.no

Følg oss på sosiale medier:

YOGAFARM AS – Org nr 924 958 138 – Salgsbetingelser