Yoga til bedrift

 

Her får du yoga til din bedriftYoga til bedrift- yoga på jobb- bedriftsyoga- stress - smerter - rygg - nakke - skulder smerter- - prestere bedre med yoga - yogafarm - nettyoga - medisinsk yoga-

 

 • Book instruktør,
  eller
 • Gjør yoga med oss online

kunderservice@yogafarm.no

 

 

Yogafarm - Nettyoga- yoga på jobb - yoga hos bedrift - kontor-yogaYoga på jobb

gir bedre trivsel og mindre smerter og stivhet. Økt livskvalitet for den enkelte medarbeider betyr økt produktivitet og redusert sykefravær for bedriften.

Vi leverer:

 • KontorYoga – et nettbasert tilbud
 • Tradisjonelle yogatimer med instruktør som kommer til bedriften
 • Yogakurs
 • Mindfulness
 • Yoga til eventer

KontorYoga er 5-10 min lange yogaprogram med enkle øvelser som passer for alle mennesker, uansett alder, kjønn og tidligere erfaring med yoga og trening. KontorYoga er en aktiv pause, og gjøres ved arbeidsplassen i vanlig jobbantrekk, så det går ikke med tid til dusj og skifiting. Alt er nettbasert, tilgjengelig der du trenger det.

Slik kommer dere raskt i gang:

 1. De ansatte sette opp med abonnement på YogaFarm, og starter med daglige aktive pauser med enkle øvelser.
 2. Vi kommer til bedriften og holder «kickstart kurs». Dette gir motivasjon og grunnleggende kunnskap, (men er ikke nødvendig for å starte opp).
 3. Våre program er nå tilgjengelig online for dine ansatte 24/7, med yoga på jobb – KontorYoga – og andre yoga- og treningsprogram, mindfulness og avspenning for stressreduksjon.

Ta kontakt på kunderservice@yogafarm.no  for pris og avtaler om kurs, eventer og abonnement. Vi har svært rimlige bedriftsabonnement.

 

KontorYoga er spesielt utviklet for typiske kontorplager

Rygg-, nakke- og skulderproblematikk hovedårsaken til sykefravær og trygd
KontorYoga er spesielt utviklet for å redusere disse plagene. Stuider gjort i Sverige viste at sykefraværet kunne reduseres med så mye som 50% ved bruk av egnede yogaøvelser, og den totale innsparingen var over 1 million kroner pr pasient pr år.

ryggsmerter-bedriftsyoga - yoga på jobb - yoga til bedrift- yoga farm- yogafarm-nettyoga - yoga - pa - bedrift - yoga- kurs-for-bedriftVi møter idag store utfordrninger fordi vi er stillesittende store deler av dagen. Stivhet, smerter, energinivå som daler raskt etter lunsj er hverdagen for mange medarbeidere.

Dette koster penger og livskvaliteten til det enkelte menneske reduseres. Dermed synker også produktiviteten for bedriften. Etter lengre tid med nedgang i energinivå og helsetilstand kommer sykemeldingene. I 2004 var 44.000 nordmenn trygdet på grunn av muskel og skjelettplager, og statestikk viser at mer 64% vil slite med rygg-, nakke og skulderproblemer en eller fler gang i løpet av livet.

Fra dyrt og vanskelig til billig og enkelt.
Samlet bruker Norge nærmere 70 milliarder hert år på denne typen problematikk. Regningen betales av bedriften, samfunnet og det enkelte mennesket. Den menneskelige siden av dette er at livskvalitet og energinivå går ned når smerter og stivhet øker, og vår erfaring er at alle i typiske kontorjobber plages med dette i en eller annen grad. Det går ut over både familieliv og jobb.

Nye studier fra Koarolinska Institutet i Stockholm viser at vi kan gjøre det bedre, billigere og enklere. YogaFarm bruker disse nye metodene sammen med øvelser fra flere ulike terapiformer, og vi ser at dette kommer alle parter til gode; Bedrift, samfunn og det enkelte menneske. Og vi har gjort alt lett tilgjengelig på en online plattform.

Bli med å løfte helse, livskvalitet, trivsel og produktivitet. Meld dere på og kom i gang nå!
kunderservice@yogafarm.no   Det er ingen grunn til vente.

Trygg yoga

YogaFarm kan garantere dyktige og erfarene instruktører med ulik bakgrunn fra helse og arbeidsliv. Øvelsene som brukes er mer effektive, men mye enklere enn vanlig trening.
Vi ser frem til å finne en løsning som passer godt for din bedrift.
Velkommen til YogaFarm!

Yoga til bedrift- yoga på jobb- bedriftsyoga- stress - smerter - rygg - nakke - skulder smerter- - prestere bedre med yoga - yogafarm - nettyoga - medisinsk yoga-