Sunniva Hoff

Sunniva fikk yoga inn med morsmelken. Da Sunniva var et år gammel ble hun med sin unge mor til India for første gang. Moren til Sunniva er utdannet yogalærer hos Maharishi Mahesh Yogi og studerte yoga i India i fem år. Sunniva og broren hang på slep, og med det vokste de opp med yoga filosofi som barnetro. Den lille familien bodde i tempelet hos sadhu munkene (regnet for å være hellige menn) i Rishikesh. Mens munkene praktiserte sin yoga hver morgen, sto lille Sunniva på siden og hermet. Chanting og Sat-sang var Sunnivas byssanlull. Sunniva levde i fattigdom i India. Det var en annerledes barndom som har lært henne å omfavne livet. Hun føler en dyp takknemlighet alt hun har, og har en grunnleggende tro på at alt som er vondt kan snus til noe godt. 

Sunniva er en energisk og sprudlende yogalærer som er svært opptatt av sine elever. Hennes timer er preget av tilstedeværelse og iver etter å dele sin erfaring og kunnskap. Dynamikk og engasjement er viktige nøkkelord.

Sunniva har undervist i ulike former for yoga siden 2005. Hun har bred undervisningserfaring fra ulike yogastudioer. Hun har undervist på Oslo yogafestival og Fredrikstad yogafestival.

Sunniva er evig student. Hun elsker å lære om yoga! Jo mer lærdom, jo mer nysgjerrig blir hun. Hun har tatt en rekke lærerutdanninger- og blir aldri ferdig. Hun har utviklet sin egen lærerutdanning i Yoga Swing som hun holder sammen med Heidi Nilsen. 

Sunniva har en bachelorgrad i psykologi fra UiO, og har studert idrettsfag ved Norges Idrettshøgskole.

Sunniva er stolt av å være en av eierne i YogaFarm. Hun har endelig fulgt drømmen sin; Å jobbe med yoga på heltid og få dele sin lidenskap med deg!

 

 

 

 

Videoer

Kontakt oss

kundeservice@yogafarm.no

Følg oss på sosiale medier:

YOGAFARM AS – Org nr 924 958 138 – Salgsbetingelser