Massimo Barberi

massimo-barberi-yogafarm-video-yogainstruktr-3

Massimo har praktisert yoga i over 25 år (siden 1991), og har jobbet profesjonelt som yogainstruktør i Italia og i Norge i 20 år. Han har studert indisk filosofi og tradisjonell yoga både akademisk (ved universitetet for religionsstudier CSSR i Trento, Italia) og praktisk ved å studere tradisjonell Hatha Yoga, Raja Yoga og Tantra Yoga med indiske swamier (tradisjonelle yogamunker). Videre har han deltatt på instruktørutdanning gjennom yogainstituttet AMAYE i Sverige og Tyskland (700 timer).

I 2011 ble han i tillegg sertifisert som ayurvedaterapeut (ayurveda er den medisinske delen av yogatradisjonen) ved the European Institute of Ayurveda (London), og i 2019 ble han sertifisert i Yin Yoga med Arhanta Yoga School.

Massimo er registrert som Yoga Elder (mer enn 5000 timers erfaring) med IYN (International Yoga Network).

YOGA MED MASSIMO Øvelsene skjer i rolige bevegelser hvor du lærer riktig pusteteknikk (Pranayama) og god holdning. Yoga gir økt styrke, balanse, bevegelighet, konsentrasjon og kroppskontroll. Gjennom øvelsene gir du slipp på spenninger samtidig som du øker din mentale bevissthet. Timen avsluttes med en behagelig dybdeavspenning (Yoga Nidra). Timen passer bra for alle (Massimo tilpasser timene og viser variasjoner av asanas for alle nivå).

Massimo er kjent for å undervise på en blanding av norsk og engelsk i tillegg til å bruke sanskrit navn der det er naturlig.

Finn Massimos online-kurs her:

  • Fullt navn: Massimo Barberi

VideoerSe videoer med Massimo Barberi!