Marthe Fjellberg Magerøy

466594_120646484805159_1208151885_o1

Marthe ble kjent med yoga i tidlig alder, allerede da hun var et lite barn lærte hun pranayama og asana fra sin yogapraktiserende mor.
Ønsket om dyp mening i livet har fulgt henne så lenge hun kan huske, og sosiale studier på Universitetet i Oslo var et naturlig valg for henne etter videregående, hun endte opp med en master i psykologi.
I 2011 dro hun til Hawaii og følte seg med en gang hjemme med mennesker som søker personlig vekst, og i en kultur der spiritualitet er en naturlig og selvefølgelig del av livet. Hun hadde praktisert yoga i flere år allerede, og etter å ha blitt inspirert av den frigjørende yoga livsstilen på Maui, bestemte hun seg for å ta sin første yogalærerutdannelse på Maui, Hawaii.

Etter dette har hun studert med ulike lærere ved flere utdannelser innenfor yoga og yogaterapi rundt omkring i verden. Hun fortsetter å søke etter kunnskap fra forskjellige lærere og ulike tradisjoner for å opparbeide seg verktøy for å hjelpe hver individuelle yogastudents behov.
Marthe er nå yogalærer og yogaterapeut i Oslo, yoga er ikke bare en fulltidsjobb men en hel livsstil.

Marthe holder både tradisjonelle yogatimer, og jobber også med NAV med langstissykemeldte for å korte ned veien tilbake til arbeideslivet.

  • Fullt navn: Marthe Fjellberg Magerøy

VideoerSe videoer med Marthe Fjellberg Magerøy!