Karina Eline Kibsgård

Karina er opprinnelig fra Å i Lofoten men havnet i Oslo da hun begynte å studere ved Norges Dansehøyskole (Bachelor i Dans og Pedagogikk 2003 – 2006).

Hun ble introdusert til og begynte å praktisere yoga gjennom dansen. Hennes bakgrunn er i hovedsak fra dans, Ashtanga Yoga og Jivamukti Yoga. Karina har over 10 års erfaring som yogalærer og er blant annet tilknyttet studio som Oslo Yoga, Leela Yoga, Joy Yoga, Yogeriet og Cama Yoga.

Hun har fullført yogalærer- utdannelsen til R. Alexander Medin med fordypning i Ashtanga Yoga og filosofi, men siden 2012 har hun vært dedikert til og underviser primært Jivamukti Yoga.

I 2014 tilbragte hun en lengre periode i New York for å fordype sin egen praksis og undervisning og ble i 2015 sertifisert ‘800 hour advanced Jivamukti Yoga teacher’. 

Ved siden av og tilby faste klasser i Oslo reiser hun og holder workshops/retreats. Hun har undervist på bl.a.  Norges Yogafestival, Oslo Yogafestival, Movement Arts Festival, Praque Spirit Festival og Arctic Yoga Conference. Hun har hatt korte engasjement med workshops for barn og unge i skolen, studenter ved Norges Idrettshøgskole og prosjektet Back in the Ring. 

I undervisningen legger Karina vekt på det holistiske og helhetlige i yoga. Den fysiske praksisen i skjønn forening med filosofi, det mentale perspektivet og kunnskap. Klassene hennes inneholder elementer som chanting, musikk, lekende og fysisk utfordrende asana sekvenser. Hun mener bestemt at det ikke handler om og “gjøre perfekt” men heller prøve og være den beste versjonen av seg selv i alle aspektene av livet.

Videoer

93 min

Karina Eline Kibsgård

59 min

Karina Eline Kibsgård

11 min

Karina Eline Kibsgård

1 time, 19 min

Karina Eline Kibsgård

1:23 time

Karina Eline Kibsgård

60 min

Karina Eline Kibsgård

Kontakt oss

kundeservice@yogafarm.no

Følg oss på sosiale medier:

YOGAFARM AS – Org nr 924 958 138 – Salgsbetingelser