Karina Eline Kibsgård

pigion-e1423425226312

Karina ble først kjent med yoga gjennom sin utdannelse i dans. Hun har en Bachelor i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskolen, med videreutdanning i Helse og Fitness fra Universitetet i Adger . Hun har  undervist  dans for små og store på en rekke ballett og kulturskoler, 5 år fulltid som danselærer ved Ringerike Folkehøgskole. Tidligere har hun også jobbet som personlig trener og underviser faste yoga klasser ved flere yogastudioer i Oslo området samt at hun er nestleder på et treningstudio.

Det var tilfeldigheter som gjorde at Karina i 2008 endte opp med å ta Elixia Educations yogainstruktørutdannelse med Hanne Engebraaten og at hun begynte å undervise  omtrent dagen etter fullført kurs.  Siden den gang har yogaen blitt en større og større del, om ikke noe av det viktigste i hennes liv. Vinteren 2009 reiste hun til India for og praktiserte ved Asthanga Yoga Research Institute med R. Sharath Jois og sommeren 2009 fullførte hun Alexander Medins 200 timer yogalærerutdannelse ved Puro Yoga. I 2010 reiste hun til New York og kom for første gang borti Jivamukti Yoga. Hun forelsket seg fullstendig i yogaformen, den fysiske praksisen i skjønn forening med det filosifiske og mentale perspektivet; henigivenhet, bevissthet og godhet.

I 2012 oppfylte hun  drømmen om og ta Jivamukti Yoga 300 timer Teacher Training og sommeren 2014 fullført hun Jivamukti Yoga 800 timers Apprenticeship i New York. Januar 2015 tok hun Advanced Board Exam og er i dag sertifisert Advanced Jivamukti Yoga lærer, 1 av 3 i Norden. Hun reiser så ofte hun kan til blant annet New York og praktiserer med Jivamukti Yoga grunnlegger Sharon Gannon og David Life, hennes mentor Cassandra Rigney og seniorlærere som Yogeswari Azahar, Jules Febre og Lady Ruth. Karina underviser med varme og tilstedeværelse, og hennes yogaklasser er fyllt med energi og herlige vibber.

  • Fullt navn: Karina Eline Kibsgård

VideoerSe videoer med Karina Eline Kibsgård!