Kaja Borgen

“Yoga har hjulpet meg å finne ro i hverdagen. Jeg puster dypere, er mer takknemlig og flinkere til å leve i nuet, istedenfor å hele tiden tenke på hva som kommer eller hva som har vært. De fleste lever veldig stressende liv, og tar seg sjelden tid til selvrefleksjon og stillhet. Det å møte opp på matta og sette av tid til seg selv, er noe av det vakreste og viktigste jeg gjør for meg selv”.

Kaja er opptatt av at man skal lytte til kroppen og gi den det den trenger. Det er viktigere å føle seg vel i stillingene enn at de skal se bra ut fra utsiden.

Kaja jobber til daglig med HR og lønn, men kveldene og helgene går til yoga og kunst.

Med bakgrunn fra dans, turn og cheerleading, har hun en rytmisk fremtoning, og gjennom musikken skaper hun en atmosfære som bidrar til flyt og tilstedeværelse. Kaja underviser også i roligere timer, og legger da særlig vekt på stressmestring og indre ro. Med sin behagelige stemme får hun selv den mest stressede businesskvinne (eller mann) til å senke skuldrene.

Kaja begynte med yoga i 2018 da hun var inne i en hektisk og stressende periode på jobb. Hun fant et lokalt yogastudio og forelsket seg i praksisen. Januar 2019 reiste Kaja til Thailand og sertifiserte seg innen Hatha, Vinyasa, Yin og Restorative gjennom Yoga Alliance sitt Teacher Training Program. Hun har senere tatt kurs i Meditasjon, Mindfulness-Based Stress Reduction og Pilates.

Videoer