Jorunn Maria Djønne

Jorunn er en nydelig lærer som med sin myke stemme kan få den stiveste muskel til smelte. Hun er en grepa dame som får ting til å skje.For mange år siden hadde Jorunn  mange jern i ilden. Hun jobbet i motebransjen som stylist og dekoratør, hun drev en moteblogg, samtidig som hun underviste Ashtanga yoga og Hot yoga i Bergen. 

Så skjedde livet. Jorunn ble utbrent. Hun kom seg så vidt opp av sengen. Hun hadde ikke krefter til å strekke armene over hodet, og iallefall ikke til å gjøre “hund som ser ned”. Hun måtte lære seg å tenke annerledes, ellers ville hun aldri bli frisk. I denne prosessen utviklet hun konseptet One Slow Yogi

“Etter mitt første møte med yoga, hvor jeg trodde jeg skulle bli sterk og få overarmer som Madonna, siden det var (Ashtanga)yoga hun drev med, kjente jeg at dette gjorde noe ganske annet og helt spesielt med meg. Det var som om jeg svevde på vei hjem etter å ha strukket på kroppen, hvilt, gjort pusteøvelser og meditasjoner.  Den gode følelsen varte i flere dager etter yogatimen.

Yoga virker!

Selv når man ikke er klar over hva det egentlig går ut på, selv om man ikke er forberedt. 

Etter syv år med egen praksis tok jeg endelig steget og begynte min vei som yogalærer. Etter å ha undervist i åtte år lærer jeg mer enn noen gang. Yoga er så mye, slik en uendelig kilde til livsvisdom som man aldri kan bli utlært i. Jeg brenner for å få lov til å formidle noe av dette videre. Yoga må deles. Og når vi lever våre liv slik vi gjør i dag, hvor vi er travle, aldri gode nok, og pusher oss selv i alle retninger så mye at vi blir syke, da er yoga som en oase for kropp og sinn. Et sted å komme til for å slippe taket i jag og forstyrrelser, et anker i livet. Et sted som gir rom for å finne tilbake til deg selv, gi kropp og hode en pause og den gode følelsen av velvære. For å finne tilbake til en god energiflyt innvendig, og for å finne tilbake til den den viktige kjærligheten til deg selv.”

Jorunn eier og driver deilige Atelièr Yoga i hjertet av Bergen. Hun tilbyr lærerutdanning i sitt konsept One Slow Yogi.

Videoer

Kontakt oss

kundeservice@yogafarm.no

Følg oss på sosiale medier:

YOGAFARM AS – Org nr 924 958 138 – Salgsbetingelser