Herdís Pálmadóttir

«God selvfølelse kan bygges i hvilken som helst fase i livet, akkurat der du befinner deg. Jeg har lidenskap for relasjoner og hva de gjør med oss som mennesker. 

Når du møter deg selv på en ærlig og kjærlig måte har du muligheten til å helbrede deg selv, samtidig som du bearbeider det du bærer på. Verktøyet har du allerede; evnen til å lytte til magefølelsen din. Du lærer deg selv å kjenne ved å gå inn i og anerkjenne følelsene dine. Da tar du deg selv på alvor. Med tilstedeværelse i yoga praksisen din, bygger du opp styrke både mentalt og fysisk. Med tiden hjelper det deg å komme inn i en meditativ fordypning.»

Herdis begynte med yoga i 2003. I 2010 bestemte hun seg for å fordype seg i yoga faget. Hun tok med seg mann, barn og hunden Bastian til et ashram i Sverige, hvor familien bodde og studerte i et år. Både Herdis og mannen studerte klassisk yoga. Det var et lærerik Herdis år, og hun er uendelig takknemlig for at hun tok den reisen. 

Herdis vet hvordan det er å være deprimert. En dag så hun seg selv i speilet og oppdaget at hun hadde sluttet å smile. Hun hadde vært nedbrutt i lang tid. Hun følte at hun ikke var bra nok. Hun ville ikke være sensitiv, noe hun så på som svakhet. Derfor forsøkte hun så godt hun kunne å skjule det som foregikk på innsiden og være flink pike. For Herdis ble redningen å tørre å anerkjenne følelsene sine. Hun forstod at sensitivitet slett ikke er svakhet. Det som gjør vondt inni oss er selve utgangspunktet for utvikling. Det vonde viser oss hva vi må ta tak i. Herdis skjønte at svakhet  =  styrke.

Nå går Herdis nysgjerrig inn i livets utfordringer

Hva kan jeg lære av det livet gir meg – Det beste er å lære noe hver dag. 

Fotograf: Nicki Twang

 

Videoer

16 min

Pust for avspenning og meditasjon

Herdís Pálmadóttir

5 Min

Bølgepust for energi- variasjon A

Herdís Pálmadóttir

35 min

Avspenningsøvelser som frigjør luft i magen – Pawanmuktasana del 1

Herdís Pálmadóttir

10 min

Avspenningsøvelser som frigjør luft i magen – Pawanmuktasana del 2

Herdís Pálmadóttir

40 min

Klassisk yoga for å strekke ryggen

Herdís Pálmadóttir