Heidi Nilsen

Heidi er en varm yogalærer som bærer hjertet på utsiden av kroppen. Hun har en lidenskap for å hjelpe deg, og legger all sin kjærlighet inn i undervisningen sin. Å dele Yoga er å dele glede. Heidi sine timer er fylt av lekenhet og latter. Når Heidi ler, så smiler solen! 

Yoga var kjærlighet ved første pust! Siden 2008 har Heidi hatt en daglig personlig yogapraksis. Med erfaring fra ulike former for mental trening fant hun seg hjemme i Yoga, som nærer både kropp og sjel.

I 2011 tok eventyrlyst og nysgjerrighet Heidi med på et års reise til Bali, Australia og New Zealand, der hun studerte til yogalærer og fordypet seg i egen praksis.  

Heidi vil at du skal bli kjent med dine indre ressurser. Hun kan hjelpe deg å føle deg bedre  gjennom mental trening. Heidi tok utdannelsen HNLP og NLP- trener i 2007. NLP står for Neuro Linguistic Programming, og er læren om hvordan du når frem til de beste ressursene i deg selv og andre. HNLP står for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology, læren om hvordan sinnet skaper virkelighet gjennom språk og atferd.

Videre har Heidi utdannet seg i Yogaterapi, Bodywork og Ayurveda.

I 2014 åpnet Heidi dørene til Studio Shanti, et nydelig yogastudio på Gressvik. 

I tillegg har hun vært pådriver, leder og lærer for Fredrikstad Yogafestival i 2016-2019. 

 

Videoer

70 min

Heart Flow – yoga for hjertet

Heidi Nilsen

15 min

Hvorfor Serratus anterior er en viktig muskel for en sterk rygg og skulderstabilitet

Heidi Nilsen

25 min

Få morgen-glød med Glow Flow

Heidi Nilsen

55 min

Terapi yoga for ryggen og hoftene

Heidi Nilsen