Eva Fjeldstad – skribent

12026443_10154311750999498_787001027_n

takk for maten, eva fjeldstad, yogafarm, nettyoga, bok, sunn mat, tarmbakterier, tarm, forfatter,Eva Fjeldstad er for tiden aktuell med boken «Takk for maten?» som handler om hvorfor og hvordan maten vi får kjøpt i norske butikker kan gjøre oss syke på ulike måter. Boka fokuserer på tarmhelse og tarmbakterienes betydning for helsa. Det er nå allment kjent at antibiotika påvirker tarmhelsa. Men det er fortsatt lite fokus på konsekvensene for tarmbakteriene og derved helsa av sprøytemidler, konserveringsmidler og andre tilsettingsstoffer i maten.

Eva har arbeidet med fysiske og psykiske fordøyelsesrelaterte helseproblemer siden 2005. Hun startet da egen praksis etter tre år som generalsekretær for Norske Homeopaters Landsforbund.

Eva har undervist terapeuter i testanalyser av forsinket matvareallergi og underviser nå deltid ved Tunsberg Medisinske Skole. Hun driver utstrakt kurs- og foredragsvirksomhet. Hun er sosionom, har lederutdanning fra BI og hadde ulike lederstillinger mange år i Kriminalomsorgen før hun begynte å studere medisin og utdannet seg til homeopat.

Med utgangspunkt i boka samt nyere forskning vil hun presentere ulike temaer som omhandler mat og helse i tiden framover. Følg med her på YogaFarm og på Evas egen blogg!

  • Fullt navn: Eva Fjeldstad – skribent