Anneli Mjøen

YogaFarm_NewBiggerAndBetter.png
Anneli Mjøen

Forfatter, frilansjournalist og yogalærer Anneli Mjøen har praktisert yoga siden 5-års alder, og er solid etablert i miljøet. Hun har undervist full tid på Oslo Yoga siden 2007, og har studert mange ulike yogaformer. Hun har også studert naturmedisin, medisin, qiong og tradisjonell kinesisk medisin i en årrekke.

Anneli har gitt ut boken “Yoga for hele familien”, en barnebok om skaperkraft og DVD-en “Yoga mot stress”.

Her på YogaFarm vil hun først og fremst bidra med yoga for barn. Videoene kompleterer boken «Yoga for hele familien», og gir deg morsom inspirasjon for finne frem det lekne barnet i ditt deg selv.

Anneli har utviklet Holistisk yoga, som henter inspirasjon fra mange retninger og retter seg mot mennesker som sliter med tretthet, stress, smerter eller utmattelse. Hennes Energiyoga forener kunnskap fra yoga og qigong (tradisjonell kinesisk medisin) for å effektivt kunne bygge opp kroppens energisystem.

Hun har også utviklet “yoga for bindevevet” – et kurs som tar sikte på å endre kroppens strukturelle bindevevslinjer og på den måte løse opp smerter og skjevheter.

Anneli har studert medisin og naturmedisin i mange år.

Du finner Anneli på Oslo Yoga, Sagene samfunnshus, i Oslo. Der har hun faste timer, workshops og er medansvarlig for utdanning av nye yogainstruktører.

Videoer

1,5 min

Anneli Mjøen

1 min

Anneli Mjøen

1,5 min

Anneli Mjøen

1,5 min

Anneli Mjøen

1 min

Anneli Mjøen