Anne Simone Kensho

anne-simone-kensho-helseekspert-for-yogafarm

Anne Simone Kensho er grunnlegger og daglig leder av YogaFarm.

Hun har praktisert yoga og meditasjon siden 2004 og «Mind-Mastery», Klassisk Yoga, Asthanga, Sivananda og Medisinsk Yoga har hovedsaklig stått på programmet.

Anne Simone er YogaFarm sin meditasjons- og helseekspert. I tillegg har hun Medisinsk Yoga, Kontor-Yoga og en rekke mix-klasser her på YogaFarm.no. Hun holder våre Detox-kurs online og som event og har jobbet en årrekke med veiledning innen helse, kosthold, trening, yoga og livsstil.  Rygg-, nakke- og skulderproblematikk er ett av flere spesialtfelt.

Hun har en forkjærlighet for å bruke yoga kreativ, og elsker å sette sammen korte og effektive program.

For Anne er det viktig at yoga er et lavterskeltilbud som alle kan være med på. Enkle øvelser og korte program kan gi stor uttelling når man velger riktig. Det er resultatet som teller – hvordan du har det etterpå.

«Yoga trenger ikke være så komplisert! Du kan få ro i sinnet og føle deg fantastisk selv med enkel øvelser og korte program.  Vi er alt for flinke til å stresse og skynde oss, ta hardt i og å løpe fort. Ofte trenger kroppen det motsatte. Den trenger hvile»

Anne er også biopat, utdannet ved Akademiet for Biologisk Medisin i Asker. Med hovedfag innen kosthold, ernæring, urtemedisin og mikrobiologi har hun dyp forståelse av hvordan helse svekkes og styrkes i kroppen, og hva vi kan gjøre for å styrke kropp og sinn. I bloggen deler av sin kunnskap og erfaring. Hun har selv opplevd både alvorlig sykdom, skader og utbrenthet, og funnet veier tilbake til en frisk kropp full av energi.

Anne Simone holder også bedrifts-timer og privattimer, og du finner hennes internasjonale nettside på annekensho.com

 

VideoerSe videoer med Anne Simone Kensho!