Anne Simone Kensho

Anne Simone er vakker utenpå og inni. Hun møter deg med en varme og omsorg som viser at hun virkelig bryr seg om deg. Hun har et hjerte for alle, og det gjenspeiles i omfanget av talentene hennes. Hun jobber med hele mennesket- fra innsiden og ut. Hun har en forkjærlighet for å bruke yoga kreativt, og elsker å sette sammen korte og effektive program, slik at du kan få mest mulig ut av dagen din. Anne Simone ønsker å inkludere alle. Derfor er det viktig at yoga er et lavterskeltilbud som du kan være med på, uansett forutsetning. 

Da hun selv slet med smerter i rygg, nakke og skuldre, ble hun ekspert i å sette sammen øvelser for å få en frisk kropp. Dette ble utgangspunktet for konseptet kontoryoga, og en rekke mix-klasser.  Enkle øvelser og korte program kan gi stor uttelling når det er riktig satt sammen. Det er resultatet som teller – hvordan du har det etterpå. 

«Yoga trenger ikke være så komplisert! Du kan få ro i sinnet og føle deg fantastisk selv med enkle øvelser og korte program.  Vi er altfor flinke til å stresse og skynde oss, ta hardt i og løpe fort. Noen ganger trenger kroppen det motsatte. Den trenger hvile»

Anne Simone har praktisert yoga og meditasjon siden 2004. Hun har  studert ulike yogaretninger, men Klassisk Yoga, Ashtanga, Sivananda og Medisinsk Yoga har hovedsakelig stått på programmet.


YogaFarm er stolt av å presentere Anne Simone som sin meditasjons- og helse ekspert. Hun holder Detox-kurs og gir deg personlig veiledning for å bedre helsen. Hun setter sammen en pakke med riktig kosthold, trening, yoga og livsstil, spesielt for deg.  

Anne Simone er utdannet biopat ved Akademiet for Biologisk Medisin i Asker. Med hovedfag innen kosthold, ernæring, urtemedisin og mikrobiologi har hun en dyp forståelse av hvordan cellene svekkes og styrkes i kroppen, og hva du kan gjøre for å bli frisk. Hun har selv opplevd både alvorlig sykdom, skader og utbrenthet, og funnet veien tilbake til en frisk kropp, full av energi, gjennom helhetlig behandling.

I en årrekke har Anne Simone studert og praktisert «Mind-Mastery» som handler om hvordan vi kan styre tankene på en bevisst måte, slik at vi får det bedre, prestere bedre og trives mer, uansett situasjon. På den måten vil vi også oppdage vårt sanne jeg gjennom å utvide vår bevissthet, holde oss forankret i øyeblikket og ta ansvar for våre egne handlinger. 

Anne Simone er grunnlegger og daglig leder av YogaFarm.

Videoer

38 min

25 min

Anne Simone Kensho

32 min

Anne Simone Kensho

12 min

Anne Simone Kensho

11 min 25 sek

Anne Simone Kensho

30 min

Anne Simone Kensho