Andrew Smistad Edwards

12946968_10156758358440481_847508923_o

Andrew har så tidlig han kan huske søkt etter noe mystisk, fantasifullt, og større enn livet.
Han ble introdusert for yoga høsten 2011 etter å ha studert Nord-kinesisk Wu-tan Guoshu med Shifu Paolo Castaneda i et års tid, og ble med en gang oppslukt.
Det var noe magisk og mystisk som foregikk før praksisen, under praksisen, og etter praksisen.
Den fysiske utfordringen. Pusten. Den krevende mentale konsentrasjonen. Innestengte følelser som ble frigjort. Miljøet med de andre yogautøverne, og ikke minst løftet om en uendelig reise inn i hans selv var noen av de elementene som fikk han til å fortsette.

Etter et halvt år med mye fokus på de fysiske øvelsene, ble Andrew i mars 2012 introdusert for John Bentham, grunnleggeren av 8treasuresyoga i Oslo. Som den første spirituelle læreren Andrew hadde møtt, var Johns måte å dele yogafilosofien på, sett fra et Tibetansk Buddhistisk perspektiv, akkurat det Andrew hadde lett etter. Lærdommen var om kjærlighet, lykke og sannhet. Det mest krevende han noensinne har begitt seg ut på, men også det mest givende.

I desember 2012 reiste Andrew til Thailand og Bali for å fordype seg i yogaens indre og ytre reise.
I September 2013, etter å ha studert med internasjonale lærere som Amy Pastore og Balarama Chandra Das, returnerte han til Oslo som Yoga Alliance sertifisert yogalærer, klar for dypere studium med John Bentham. I april og mai studerte han med Master Sensei Duncan Wong, og ble derved sertifisert som en Yogic Arts yogalærer.

Andrews timer kjennetegnes med grundlig fokus på teknikk og trygg utførelse, samt å bygge styrke, smidighet og selvtillitt hos elevene, men viktigst av alt: å minne de om å smile under sin praksis, og å finne en aksept for hvor de er til enehver tid i sin praksis.

I tillegg til å være en av teamet på NettYoga.no, holder Andrew timer ukentlig på 8treasuresyoga i Tullinløkka i Oslo og på Millers Martial Arts på Bjølsen. Han har vikariert for SATS, Elixia og Puro Yoga tidligere. Til daglig jobber han noen kvelder i uka på Delicatessen Grünerløkka som servitør og bartender, og praktiserer sin Karma Yoga der (Yoga of Service).

Timene til Andrew vil gi deg styrke, selvtillitt, utfordring, og en intellektuell forståelse av hva som foregår i kroppen, som han mener er essensielt for at intellektet gradvis tør å gi slipp og stole på det uendelig store, mystiske og kjærlige.

  • Fullt navn: Andrew Smistad Edwards

VideoerSe videoer med Andrew Smistad Edwards!