«Det er deilig å være igang!»

Vi har nettopp sneket oss over i februar, og se tilbake på en herlig januarmåned. Nettyoga-medlemmene gjorde en fantastisk innsats under NettYoga Challenge, og det hang seg på flere deltakere eneste hver dag.

Dere ønsker mer av dette, så vi har satt opp et program for deg videre også. Det finner du litt lenger ned på siden, under «hva skjer videre?».

Hva skjer videre?

Vi vil fortsette å gi deg våre anbefalte program. Vi bygger opp serier med en rød tråd, slik at du skal få variarsjon og utfordring, og for at du skal slippe å bruke tid på dette. Etter en periode med fokus på detox og styrke, har vi nå en uke med fokus på restutisjon. Medisinsk Yoga (MediYoga), meditasjon og en liten aktiv morgen-økt står på programmet.

Store forandringer er på gang vil snart synes her på nettsiden og på Facebook. Vi har flere nye instruktører som vil bli presentert nå fremover, og nye yogaformer vil også komme med spennende videoer.

Vårt anbefalte program for denne uken er:

0700 Morgen-yoga:Skjermbilde 2015-02-14 kl. 10.05.35
Denne populære videoen gir deg en perfekt start på dagen!
Det ultimate Kontor-Yoga-programmet

1900 Hovedprogram:
Denne uken er vi tilbake med styrke:
Jivamukti – Spiritual Warrior
Om du kun har 10 min: Magic ten

2100 Kveld, meditasjon:
Ved å stryke deg selv, har du også mer å gi til de rundt deg…:
Meditasjon

 

Her er noen av tilbakemeldingene fra januar:happy-nettygoa-yoga-detox

  • Supert opplegg! Dette var det som skulle til for at jeg skulle komme igang med yoga!
  • God variasjon og dyktige instruktører.
  • Dette liker jeg!
  • Passe utfordrende til at det ikke blir kjedelig, men enkelt nok til at jeg henger med. Har prøvd meg på flere timer på nettsiden, og fått «dilla». Moro!
  • Det føles trygt å få servert et ferdig opplegg med program. Tusen takk for et fint tilbud.
  • Når dere setter opp timer, så slipper jeg å tenke selv når jeg er sliten og har tusen andre ting på planen. Dere har lagt alt til rette, og jeg kan bare skru på PCen. Perfekt! 😉
  • NettYoga er et viktig tilbud for mange av oss som ikke har mulighet til å gå på faste timer, og challengen i januar gjorde at jeg har fått en god hjemme-rutine på trening og yoga nå. Bloggen er også fin, og gir mange nyttige tips.

 

Vi ønsker deg en herlig yoga-praksis!
Hjertelig hilsen oss i NettYoga-crewet
✩ॐ✩