Lurer du på å gjøre yoga online?

Lurer du på om det er greit å gjøre yoga online, hjemme alene?

YogaFarm er nettbasert og gir en mulighet for å pratisere hjemme. På den måten når vi mange som ellers ikke ville praktisert yoga like ofte eller i det hele tatt.

Med en ydmyk tilnærmelse til faget yoga har vi i YogaFarm valgt øvelser og program som er fine å gjøre alene, uten lærer tilstede. Her får du nybegynneryoga og yoga for viderekommende.

I yoga, som i all annen trening, løping, dans og så videre, må du alltid passe på litt selv. Kjenn på dagsformen og hva kroppen er klar for, og juster deretter.

Medlemmene våre har gitt oss mange grunner til å gjøre yoga med oss mye ros. Her er noen av grunnen til å gjøre yoga online med YogaFarm:

 • Du får frihet til å praktisere (eller trene) når du vil, hvor du vil og i hva du vil.
 • Det er ingen bindingstid.
 • Hos YogaFarm betaler du 179 kr for én hel måned. På et studio koster en eneste dropp-inn time 200-250 kr.
 • Du kan begynne med en gang!
 • Yoga skaper balanse i kropp og sinn. Yoga gir også energi, styrke og smidighet.
 • Yoga gir oss mental klarhet.
 • YogaFarm har yoga for barn og voksne. Det et godt og variert utvalg yogaprogram for deg som enten vil ha styrke, smidighet eller bedre sirkulasjon. Samt meditasjon, rolig yoga og pust.
 • YogaFarm har MediYoga (Medisinsk Yoga) tilpasset en rekke plager og sykdommer. YogaFarm har dyktige og erfarne instruktører.
 • Yoga gir deg mulighet til å jobbe dypere på det personlige og det spirituelle plan.
 • På YogaFarm får du også korte, effektive KontorYoga-program til bruk på jobb, og det gir mer energi, du blir mer opplagt, det hjelper godt på «kontorplager» som stivhet og muskler og ledd. Jobbdagen går rett og slett mye lettere!
 • Med YogaFarm på reise blir du mer opplagt til det viktige møtet eller drømmeferien, og det har en uvurderlig verdi.

Tradisjonelt ble yoga undervist fra lærer til elev, en til en. Men det blir for dyrt for de fleste, og store yogaklasser har blitt det mest vanlige i moderne tid. Dette har vist seg å fungere godt, selv om yogalæreren ikke får fulgt med på den enkelte.

Yogafarm tilbyr yogatimer med video og alt er nettbasert. Online trening og yoga har skutt iværet de siste årene. Mange som gjør yoga merker ikke stor forskjell på å gjøre yoga hjemme eller i studio når det kommer til oppfølging eller det å ha en instruktør tilstede. Istedet verdsettes det å ha alenetid.

Vår erfaring er at folk er mer forsiktige når de gjøre yoga hjemme uten lærer. Mange forteller om at de har en bedre praksis fordi inge ser på dem og de sammenlikner seg ikke med andre i rommet. Man kan trygt være seg selv med den kroppen og formen man er i. Det føles befriende for mange.

Vi håper dette deg mer klarhet rundt det å praktisere yoga online.
Har du lyst til å prøve?

Du er hjertelig velkommen til å praktisere med oss her på YogaFarm når du måtte ønske det! Prøv medlemskap hos oss og kjenn på fordelene med å gjøre yoga hjemme du også.

Hjertelig hilsen oss i YogaFarm Crewet!

Verdt å dele? – Hjelp oss å spre yoga! Del bloggen med dine venner.

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg

Kontakt oss

kundeservice@yogafarm.no

Følg oss på sosiale medier:

YOGAFARM AS – Org nr 924 958 138 – Salgsbetingelser