Kan du reversere aldring med yoga?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Dette med aldring er noe som angår og til en viss grad bekymrer oss alle. I det man runder 30 år er det som «noe» skjer med kroppen og hvordan vi føler oss. «Nå går det bare nedover herfra…» .

Denne tanken har kanskje streifet deg allerede? Det er ikke en vennlig tanke, og innerst inne leter vi etter løsninger. Mange søker etter svar i en helse-verden som for tiden virker kaotisk og krevende. Hvis du er en av dem som føler du snart må ha en master grad for å lage middag til deg og familien så er du ikke alene. Mat har blitt tvang og kontroll, og skaper bekymring og stress hos mange. Dette er noe av det jeg virkelig vil til livs. Denne trenden må snn så vi kan få tilbake gleden med mat igjen.

Du kan nyte den gode maten du liker og lære å velge «intuitivt», og samtidig opprettholde en god og sterk helse.

Etter snart 12 år som veileder innen helse, trening og yoga har det slått meg hvor stor forkjell det er på folk når det kommer til hvor fort vi eldes. Noen blir gamle fort, mens andre synes å holde seg hele livet. Og jeg ser en helt klar grunn for at det er slik.

Med aldringen kommer en rekke fysiske plager.

Betennelser,  kroniske plager i fordøyelse, bihuler, ørebetennelser, stivhet i muskler og ledd, øresus, rosen, tåler ikke alkohol lenger, hangler med en «nesten-forkjølelse» hele vinteren. Noen får diagnoser, andre går i åresvis og lurer på hva som feiler dem. Er aldring og sykdom kun genetisk?

Jeg trodde det primært var genene som spilte en rolle i aldring og sykdom. Men det var til jeg tok utdannelsen min i Biologisk Medisin. Nå vet jeg at alt kan reverseres.

Med kunnskapen jeg fikk her gjorde jeg håndgrep for å ta bedre vare på min egen helse, og har blitt kvitt en rekke kroniske plager som jeg fikk vite at jeg kom til å ha resten av livet.
Jeg lærte og erfarte selv at «alt kan reverseres», og hvordan kosthold, hvilken mat vi velger, men også hvordan maten påvirker aldring. Dette er ting du kan gjøre også. Hvordan vi spiser den, setter sammen måltider, når på døgnet vi spiser og selvføgelig hvor mye mat vi inntar. Men kalorier har jeg aldri telt. Det vet jeg ikke har noe for seg. Gjør du det riktig kan du spise masse kalorier uten å legge på deg i det hele tatt.

Vekt og tidlig aldring henger sammen. Når man er overvektig er det tegn på at det har hopet seg opp unødig mye avfallsstoffer i kroppen, og det er disse avfalsstoffene som er en av de viktigste grunnene til at vi eldes raskere enn vi må.

Les om YogaFarm sitt detox-program her…

Du kan reversere aldrings-prosessen med riktige håndgrep innen kosthold, og yoga er den beste måten å støtte denne prosessen.

Som YOGA snakker vi her om både fysiske øvelser – asanas, pust, meditasjon. Hele «yogapakka».

De siste 10 årene har jeg fulgt ledende forskere innen helse i verden, og en av dem Dr Lissa Ranking, forsker og forfatter, som har vært hoved-foredragsholder på flere store medisinske konferanser siden 2013. En annen er Dr Dean Ornish som driver Preventive Medicine Research Institute (USA) og gjør uavhengig forskning på hvordan man kan oppnå god helse gjennom naturlige metoder som trening, yoga, kosthold og andre livstilsendringer.

Begge disse forskerene trekker inn viktigheten av HELHET og STRESS-REDUKSJON som en essensiel faktor for opprettholde eller få tilbake god, sterk helse. Og at de samme tiltakene også reduserer en unødvendig rask aldringsprosess.

Aldring, sykdom og overvekt henger nøye sammen. Når en blir bedre, blir de to andre bedre.

På bakgrunn av forskning sammen med egne erfaringer de siste 12 årene utviklet jeg et program for folk som vil ta tak i aldringen sin, sykdom og overvekt, og som ønsker å snu en negativ trend. Det er ikke nødvendig å føle seg som en 90-åring før tida. Tvert imot kan du fint leve godt, spise «usunn mat» (hva er egentlig sunt og usunt i disse dager?) og alikevel være frisk og glad og gjøre det du har lyst til å livet.

Les mer her om programmet som renser kroppen…

I programmet får du rygge aldringen flere år tilbake. Ut ifra erfaring så langt antar jeg et snitt på 5 år reversering av alder hos de som deltar. Dette påvirker også alle helsetilstander positivt.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så får du beskjed når vi kjører neste rens/detox-program!

Husk at vi også har tilbud på årsmedlemskap nå for kun 1390 kroner i året!
Bli medlem og sett i gang med «Yoga for detox, fordøyelse og hormonbalanse» allerde idag.

Klikk her for å komme til medlemskap…

Til siste vi jeg oppmuntre deg til å holde på tanken om at du kan ha et godt liv uten plager.

Hvor du kan gjøre det du drømmer om og føle glede, inspirasjon og glød i hverdagen. Jeg har gått stegene hit selv, og hjulpet mange klienter gjennom årene. Kunnskapen finnes, og stol på at du finner den i det tempoet som passer deg. Følg magefølelsen og tør å teste ut det du tror på.

 

Hjertelig hilsen
Anne Simone Kensho

 

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Andre relevante innlegg