Derfor valgte YogaFarm oransje som sin farge

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Oransje er fargen til Agna eller Ajna, vårt høyere selv.

Munker og andre som har valgt en spirituell vei velger ofte oransje som sin farge. Når en person søker å komme nærmere sitt gudommelige indre (ajna) og gjennom visse meditasjoner opplever dette, ser agna som en oransje, saffran eller okra farge.
La oss se litt på den spirituell betydningen av oransje som farge.

Oransj farge yogafarm, nettyoga, agna, ajna, tredje øyet, gudommelig, visdom, opplysthet, opplyst, indre visdom, være her for meg, Lykkelig kvinne mannAjna chakra
Eller det 6. chakra, er senter for kunnskap eller opplysthet (enlightenment), også kjent om det tredje øyet. Det sitter mellom øyebrynene og litt opp i pannen.

Gjennom dette chakra søker vi visdom og å oppleve Ajna. Chakraets farge er indigo, mens oppevelsen av Ajna er oransje.

Mennesker som søker opplysthet og som ønsker å åpne opp for den dimensjonen vi refererer til som det «det tredje øyet», vil ofte velge oransje eller oker fordi de ønsker å utstråle denne fargen selv.

Oransj farge yogafarm, nettyoga, agna, ajna, tredje øyet, gudommelig, visdom, opplysthet, opplyst, indre visdom, være her for meg, Lykkelig kvinne mannDitt indre lys og modenhet
Oransje symboliserer også solen som står opp om morgenen, og du ved å velge oransje inviterer et nytt lys (opplysthet) inn i livet ditt. Nytt lys betyr her ny kunnskap, en ny dimensjon hvor egoet står i annen rekke og vi søker kunnskap og handlinger for fellesskapets beste.
En ny sol står opp inni deg.
Mange frukter i sydligere strøk blir oransje når du modnes, og fargen er derfor også et symbol på du som menneske er modent; spirituelt, medmenneskelig og personlig.

Normalt vil en person som skrifter til «oransje næring» fra Ajna gjøre et skifte i livet sitt, en ny fødsel. En ny og frisk begynnelse. Det er som man trer inn i en ny dimensjon, et nytt liv.

yogafarm-logo-roundDerfor valgte vi oransje som YogaFarm sin farge
Vi ønsker å bringe mer opplysthet til verden og vi vet at det begynner bare ett sted: Inni oss selv, i deg og meg.
YogaFarm skal være et sted du kan vokse, modnes og bli mer opplyst.
Vi ønsker at du skal ha det best mulig, for når du har det godt vil du naturlig utstråle kjærlighet, vennlighet og du vil skape en vakker verden rundt deg. Latter vil bli din naturlige lyd og du vil leve livet med letthet og glede.

Solen, lyset, den oransje fargen, strålene – dine stråler! – Alt  finner du i logoen vår.

Alles veier er forskjellige, og det er ikke alltid så lett å forstå hva andres veier er. Men det trenger vi heldigvis ikke. Vi vet at når DU følger hjertet og er deg selv så er du på rett vei mot ditt ajna – ditt gudommelige indre.

Vi er her for å støtte deg kjærlig, hvert steg av veien. Gjennom yoga og meditasjon finner du ditt indre lys og kan la det forenes med det oransje lyset av Ajna.

 

Likte du denne artikkelen? – Del den med venner og kjente!

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Andre relevante innlegg