Det er en prosess som varer hele livet

I dette innlegget og kommende innlegg kan du lese om min personlige yogareise og om forskjellige virkninger jeg har opplevd av yogaens kraft. Det er med stor glede å kunne dele min egen innsikt og fortelle hvordan yoga kan ha innflytelse på livet som menneske, men også på livet som spirituelt vesen.

Det er en prosess som varer hele livet

Når du først har begynt med å praktisere asanas og meditasjon, så vet du også at dette er en prosess som ikke viser noen tegn til å ta slutt. Din personlige reise med yoga kan kun nå flere høyder og det finnes ingen grenser på hvor mye visdom du kan lære.

Jeg har ofte pisket meg selv, blitt oppgitt over hvor lite jeg har praktisert eller meditert i visse tider, men glemt at dette er en livslang prosess. Hvis du fører et helt liv med mange av yogaens budskaper og filosofiperspektiv, hvorfor så bli sint på deg selv pga. at du ikke alltid får til den praktiske delen på en regelmessig basis? I tider hvor jeg ikke har fått rullet ut yogamatten så alt for mange ganger forteller jeg meg selv; din personlige endring starter først og fremst i bevisstheten og sinnet her og nå.

YogaFarm - en yogis perosnlige erfaringer- om Henrikke Havaas sin yogareise og veskt. Blogger, blogg, yoga, nettyoga,Hvilke deler av hverdagen din har blitt forandret etter at du har begynt med å praktisere yoga eller meditasjon?

Til refleksjon.

Hjertelig hilsen Henrikke

 

Del denne og din refleksjon! 🙂

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg