Denne smakfulle sjokoladen er proppfull av vitaminer, mineraler og andre gode næringsstoffer for kroppen! 🙂 Den er veldig enkel å lage, og du kan overraske noen du er glad i med hjemmelaget konfekt. Mmmm, det er ekte kjærlighet!
Rå sjokolade som denne er proppfull av vitaminer og mineraler. Og den mørke sjokolade hjelper til å ta dempe søtsug.
Ingredienser:
- 50 g kakaomasse
- 25 g kakaosmør
- 10 g agavesirup
- 10 g yaconsirup
- 1/2 ts vaniljepulver
Fremgangsmåte:
Hakk opp kakaomasse og kakaosmør og smelt det i vannbad. Du kan også bytte ut yaconsirup med lønnesirup eller mer agave. Visp inn resten av ingrediensene og hell i en sjokoladeform eller i en liten langpanne kledd med bakepapir.
Sett det i kjøleskap til det har stivnet, ca 30 min. Oppbevares kaldt til servering. Knekk i biter hvis du har hatt den i langpanne, eller spis den i EN STOR BIT, sammen med en du elsker! 😉
Så enkelt, såååå godt!
Oppskriften fant vi i et hefte fra Økosjokolade. De har masse andre smaker også, og dette var noen av våre favoritter:
Appelsinsjokolade, Ingefærsjokolade, Kaffesjokolade og Mild sjokolade («melkesjokolade»).
Link til disse har du her…
DEL gjerne dette med venner og kjente! 🙂