Rødbetkaker

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Et sunt og grønt alternativ til kjøttkaker. Spis dem alene til en deilig salat eller sammen med avokado og mango mellom to burgerbrød.

Ingredienser:

2-3 raspede rødbeter
100g chevre (smuldret)
1 finhakket rødløk
1 dl bokhveteflak eller havregryn
1 dl grovhakkede pecan nøtter
1 egg
1 neve finhakket fersk oregano
En dash salt

Slik gjør du:

  1. Bland alle ingrediensene godt i en bolle
  2. La farsen stå i 30 minutter
  3. Form små eller store kaker, og fordel dem ut over et stekebrett med bakepapir (er farsen for våt tilsetter du bare mer bokhveteflak)
  4. Stek dem på grillfunksjonen i ovnen i 8-10 minutter på hver side

Herlig oppskrift og bilde av Aurora Steen – se bloggen hennes: The Indie Broccoli
Nye oppskrifter hver torsdag, så meld deg på nyhetsbrevet!

Ser dette godt ut? 🙂 Del oppskriften med venner og kjente!

Forfatter:

Aurora

Aurora

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Andre relevante innlegg