Et sunt og grønt alternativ til kjøttkaker. Spis dem alene til en deilig salat eller sammen med avokado og mango mellom to burgerbrød.
Ingredienser:
2-3 raspede rødbeter
100g chevre (smuldret)
1 finhakket rødløk
1 dl bokhveteflak eller havregryn
1 dl grovhakkede pecan nøtter
1 egg
1 neve finhakket fersk oregano
En dash salt
Slik gjør du:
- Bland alle ingrediensene godt i en bolle
- La farsen stå i 30 minutter
- Form små eller store kaker, og fordel dem ut over et stekebrett med bakepapir (er farsen for våt tilsetter du bare mer bokhveteflak)
- Stek dem på grillfunksjonen i ovnen i 8-10 minutter på hver side
Herlig oppskrift og bilde av Aurora Steen – se bloggen hennes: The Indie Broccoli
Nye oppskrifter hver torsdag, så meld deg på nyhetsbrevet!
Ser dette godt ut? 🙂 Del oppskriften med venner og kjente!