Rødbetkaker

Et sunt og grønt alternativ til kjøttkaker. Spis dem alene til en deilig salat eller sammen med avokado og mango mellom to burgerbrød.

Ingredienser:

2-3 raspede rødbeter
100g chevre (smuldret)
1 finhakket rødløk
1 dl bokhveteflak eller havregryn
1 dl grovhakkede pecan nøtter
1 egg
1 neve finhakket fersk oregano
En dash salt

Slik gjør du:

  1. Bland alle ingrediensene godt i en bolle
  2. La farsen stå i 30 minutter
  3. Form små eller store kaker, og fordel dem ut over et stekebrett med bakepapir (er farsen for våt tilsetter du bare mer bokhveteflak)
  4. Stek dem på grillfunksjonen i ovnen i 8-10 minutter på hver side

Herlig oppskrift og bilde av Aurora Steen – se bloggen hennes: The Indie Broccoli
Nye oppskrifter hver torsdag, så meld deg på nyhetsbrevet!

Ser dette godt ut? 🙂 Del oppskriften med venner og kjente!

Forfatter:

Aurora

Aurora

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg