Klarhet

Yogaens visdom – 10 ting som yoga har lært meg

I dette innlegget og kommende innlegg kan du lese om min personlige yogareise og om forskjellige virkninger jeg har opplevd av yogaens kraft. Det er med stor glede å kunne dele min egen innsikt og fortelle hvordan yoga kan ha innflytelse på livet som menneske, men også på livet som spirituelt vesen.

2. Klarhet

Jeg var et barn som vokste opp i et hjem hvor jeg svært sjeldent så noen voksne gråte, jeg så heller aldri voksne gi klem eller kyss til hverandre. Dette har selvfølgelig satt sine spor i hvordan jeg i dag forholder meg ovenfor andre mennesker, men jeg har blitt flinkere til å vise følelser. Gjennom yoga har jeg blitt bevisst om hvilke følelser jeg prøver å lukke inne og hvilke følelser som skriker om å få komme ut. I meditasjon eller under morgenyogaen min hender det at det drypper ned et par tårer på matten min, men det er helt ok. I dag opplever jeg en indre lykke når jeg lar mine følelser få komme ut og min emosjonelle side vises. Fordi det er nettopp dette som viser min sanne natur, en menneskenatur hvor indre vibrasjoner og bevegelser frigjøres. Klarhet oppnås nemlig ikke igjennom undertrykkelse av følelser, tvert imot, klarhet oppstår når de indre energier danser i bane og får lov til å komme ut av menneskets sinn.

YogaFarm - en yogis perosnlige erfaringer- om Henrikke Havaas sin yogareise og veskt. Blogger, blogg, yoga, nettyoga,Har du opplevd hvordan yoga kan forandre på humøret ditt?

Med ønsker om alt godt til deg!
– Henrikke

 

Del kjærlighet – del denne! 🙂

Forfatter:

Picture of Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg