Å akseptere tingene slik de er

Yogaens visdom – 10 ting som yoga har lært meg
I dette innlegget og kommende innlegg kan du lese om min personlige yogareise og om forskjellige virkninger jeg har opplevd av yogaens kraft. Det er med stor glede å kunne dele min egen innsikt og fortelle hvordan yoga kan ha innflytelse på livet som menneske, men også på livet som spirituelt vesen.

1. Akseptere tingene slik de er
Et viktig aspekt som jeg har lært av å praktisere asanas (yogaøvelser) på matten min, er å kunne akseptere tingene slik de er. Jeg har nemlig ofte satt meg et mål om å klare en bestemt asana og når jeg ikke har klart det, så begynner en indre skuffelse å komme frem. Alle asanas som innebærer å stå på hodet eller hendene har vist seg å være en stor utfordring for meg. Hver gang jeg prøver å stå på hodet, merker jeg at min mentale tilstand sliter, jeg merker at denne øvelsen prøver å fortelle meg noe, kanskje er jeg ikke klar enda, kanskje må jeg jobbe mer med andre deler av kroppen før jeg klarer å fullstendig stå alene på hodet. Og vet du hva? Det er dette som er helt greit. Vi må lære å akseptere situasjonen slik den er, vi må akseptere kroppen vår slik den er og hvordan vår egen hjerne fungerer. Ingen er lik og ingen vil noensinne oppleve de samme asanas eller meditasjon på samme måte som en annen person. Denne lærdommen følger jeg også utenfor yogamatten min. Livet er nemlig ikke noe vi kan kontrollere, men vi kan heller prøve å akseptere alt som skjer og akseptere andre mennesker, og viktigst av alt, akseptere deg selv i hele din fullkommenhet. Jeg er allerede perfekt og kjære leser, det er du også!

YogaFarm - en yogis perosnlige erfaringer- om Henrikke Havaas sin yogareise og veskt. Blogger, blogg, yoga, nettyoga,Hvilke ting i livet synes du det er vanskelig å akseptere?

Legg igjen en kommentar, og la meg få høre om dine yogaopplevelser! 🙂

 

Med ønsker om alt godt til deg,
Henrikke

 

Ser du også viktigheten av dette?  🙂  Del dette med venner og kjente!

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg